Somesul pe langa Baia Mare

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
paul_m
junior member

Somesul pe langa Baia Mare

Mesaj de paul_m » 30 Iun 2005 22:35

A pescuit cineva pe acolo?
As dori vara asta sa facun mic concediu si nu sunt foarte hotarat daca merita sau nu..
Cand pestele se hotareste sa ia momeala... onoreaza pescarul, cand pescarul pescuieste sportiv... onoreaza pestele

edwyn
junior member

Mesaj de edwyn » 03 Iul 2005 00:07

eu zic sa incerci la stramtori Benesat pe somes sant locuri bune si un peisaj frumos ai si balta privata in apropiere daca vrei sa dai la crap nu stiu ce se prinde poate iti spune alcineva care a fost dar eu zic ca merita
Ai grija cu permisul daca mergi acolo ca e limita de judet intre MMsi SJ si daca ai permis de MM nu poti sa pescuiesti in celalalt judet dar sint locuri bune in partea maramuresului soseaua e chiar pe linga somes.

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 12 Iul 2005 18:06

Iti recomnd cu caldura Benesat-ul, la un pret de 200.000lei sau 20 lei noi, vei primi in schimb ocazia sa prinzi un somn de mai maricel, sau stiuca, salau. Este si crap, dar mai rar. Desi anul trecut s-a populat lacul cu exemplare de dimensiuni variate

SF
senior member

Mesaj de SF » 15 Iul 2005 01:42

edwyn scrie:eu zic sa incerci la stramtori Benesat pe somes sant locuri bune si un peisaj frumos ai si balta privata in apropiere daca vrei sa dai la crap nu stiu ce se prinde poate iti spune alcineva care a fost dar eu zic ca merita
Adica acuma ii bun Benesatu , da anu trecut cind l-am recomandat eu nu era :shock: .

Adevaru ii ca pentru crapalai mari nu-l recomand nici eu , dar nici pe Paul nu-l recomand drept crapar :D :D .

Fir Intins!!!

Scrie răspuns