Un alt dar de la viata e sa ai un prieten cu care sa impartasesti aceeasi pasiune. Despre Manaila Haja, coautor al inventiei, as putea spune ca intruchipeaza proverbul : "prietenul adevarat la nevoie se cunoaste". Dealtfel , pescuitul in sine este un minunat prilej de a lega noi si trainice prietenii . Pot zice ca am o familie foarte intelegatoare, sotia si cele doua fiice, una studenta,una liceeanca; e suficient sa las un biletel : "sunt la P" ca sa nu fie ingrijorate. De multe ori am fost impreuna la pescuit (acest pescuit se numeste iesire la iarba verde

PESCUITUL ESTE O STARE DE SPIRIT. Sa legi un carlig, sa scormonesti dupa rame, sa intri dimineata pe la 5 in lac pentru a nadi, sa inventezi un DAPS, sa cumperi o mulineta, sa te lupti cu monstrii de zeci de kg sau zeci de grame, sa te uiti la ecranul monitorului si sa vezi luciul de apa al unei balti, toate astea sunt doar o infima parte din ce inseamna pescuit.
Pentru mine, pescuit inseamna si sa stau cu voi pe acest forum, acum ,cand o nenorocita de boala incurabila, numita SLA (un fel de paralizie progresiva generalizata) imi impiedica picioarele sa mai umble prin coclauri si degetele sa mai faca noduri la fire, dar nu si sa tasteze

Imi cer scuze ca m-am prezentat cam tarziu, dar am vrut sa o fac cu acte in regula, adica un avatar fain si niste poze in albumul personal ( a durat un pic pana am invatat sa le prelucrez,unele sunt mai vechi,unele sunt facute dupa secvente inregistrate de la TV).
Tin sa-l salut pe aceasta cale pe Cristinel si sa-i multumesc pentru increderea avuta la cumpararea DAPS-urilor si pentru reclama facuta . Ma bucur ca iti sunt de folos!
Pentru alte detalii va invit sa aruncati o privire si prin albumul meu personal:
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... ser_id=881