29.07-03.08

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Vali Vesa
maniac

29.07-03.08

Mesaj de Vali Vesa » 07 Aug 2005 12:42

Excitat de recentele capturi ale altor echipe, aterizez la Tancabesti pe 29 Iulie cu sperante mari de a intalnii echipa de "old boys" a baltii, intalnire planificata pe terenul de la "avicola". Locatie mult dorita dar nevizitata pana acum ba din cauza de ploaie (terenul devenind inpracticabil) ba din cauza de lipsa de partener (gandul la o operatie de hernie de disc - evitata acum 2 ani - ma face sa ma abtin de la trecerea exemplarelor mai mari de 10kg peste cracii salciei, de unul singur :cry: ).

De data asta timpul tine cu mine si cu mainile tremurande montez si lansez 3 lansete. Cu chiu ce vai gasesc un loc unde sa-mi pun scaunul cat mai aproape de lansete (chiar daca in plin soare) astfel incat sa nu pierd contactul cu dl. crap si/sau monturi pe sub plaur. Dupa vreo ora, in deschiderea partidei cu "old boys" scot si eliberez fara cantarire un crap de cca 5kg. Nu pentru el venisem eu aici... :wink:

Bomba cade pe la ora 16, din cauza unui transfer neasteptat (la Poli Timisoara sau UTA Arad, nu mai retin exact dar nici nu conteaza) partenerul de echipa nu mai poate veni :evil: ! 2 ore m-am gandit ce sa fac. Sa risc singur si sa ma trezesc direct pe masa de operatie de la neurochirurgie sau sa ma mut pe un loc mai "comercial". La 18 fix incep sa strang cu gandul la crapii de peste 20kg ratati dar si la "pensa, bisturiu, microscop...".

Ma mut la "salcie" si reusesc sa montez tabara, sa nadesc si sa arunc lansetele pana la venirea primului val de tantari infometati. Cu gandul la ultima partida de la Tancabesti cand intre 3 si 7 dimineata nu puteai sa pui geana pe geana, pe la ora 23 intru in cort si spre surprinderea mea, am parte de cea mai buna partida de somn din ultimul timp. Nu m-a deranjat nimeni pana la 7 dimineata.

Ce s-a intamplat se sambata pana luni se poate decrie simplu, in loc de "old boys" o partida cu echipa de "copii-juniori", capturi intre 4 si 8kg. Cu o singura exceptie. Duminca pe la ora 16 RXul scoate sunetul de "slabire", bi-bu, bi-bu... Sa fie ten... da, dupa intepare vine singur spre mal. Slabesc bine frana in asteptarea spectacolului. Care incepe urgent, cand vad tenul la 5 metrii de mal. E MARE, se pare ca echipa de "old boys" l-a trimis in recunoastere pe balta sa vada de ce lipsesc la intalnire. :lol: Cu experienta celui de 18.500kg prins anul trecut, sigur are peste 20kg.

Dupa vreo 10 minute de circ si plimbari inainte si inapoi ma pacaleste si zic ca a obosit. Strang frana si incerc sa-l aduc la mincioc. Frana caraie... Mai strang si incerc din nou. Frana caraie... OK, strang din nou si il aduc incet. Salt minciocul si deja jubilez cand se propteste in coada, face o "lumanare" de vreo 1,5m si pana sa slabesc eu frana imi spune pa :x ! Am ramas ca prostu cu minciocul gol intr-o mana si lanseta in cealalta cateva secunde bune... nu-mi venea sa cred ca am ratat asa o ocazie. Dupa care imi venea sa-mi rup capul, sa-l calc in picioare si sa-i trag un sut sa se duca pana la marker... Noroc ca nu eram singur, se oprise un pescar sa admire drill-ul si pestele, asa ca m-am abtinut (cu greu) sa dau spectacol gratis in aer liber.
Daca prinde cineva un ten cu un carlig Korda wide gap legat cu amnesia, agatat in coltul gurii pe post de martisor, il rog din suflet sa-mi spuna si mie cate kile a avut si poate imi da si o poza... :wink:

Luni de la 5 la 7 trei prezentari, dupa care pauza TOTALA. Apa calda ca la dus, mii de scoici moarte iesite la suprafata. :idea: Intuiesc singura sansa de capturi ar fi sa ma mut pe "0". Zis si facut, strang tabara, incarc masina, nadesc pe "0" si din experienta celor 3 noptilor dormite fara prezentari, prefer somnul la motel unei nopti petrecute pe ponton in compania paianjenilor XXL ...

Marti dimineata, din nou plin de sperante lansez 2 pe stanga si 2 pe dreapta canalului, la rasul plaurului. Nu trebuia decat sa scoata botul de sub plaur. Ceea ce nu s-a intamplat... Degeaba am schimbat monturi, degeaba am pus "snowman", degeaba ... Nici un "bip" ! Marti seara am strans sculele (ajutat de tantari, foarte saritori de altfel) si am parcat la motel, cu gandul la ploaia cu care ne ameninta serv meteo de 2 zile. Daca ploua mai stau, daca nu plec acasa. Nu a plouat asa ca miercuri am plecat acasa, dupa una dintre cele mai slabe si mai neplacute (din cauza caldurii) partide.
Pauza pana in Septembrie din motiv de concediu, dar voua va urez "fir intins".

PS si va rog nu uitati de tenul meu... Daca il prindeti... 8)
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

Scrie răspuns