partida la darvari 26-9-2005

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Musaro Adriano
veteran

partida la darvari 26-9-2005

Mesaj de Musaro Adriano » 29 Aug 2005 18:17

Partida la darvari 26-9-2005.....

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 29 Aug 2005 19:04

Impreuna cu radu popescu am organizat o partida "seriosa" la darvari pentru a vedea adevarat potentialul al balti aceasta, adica, o partida la peste de "TALIE" mare!! Cu o septmana inainte pregatisem impreuna cu radu o transa de boiles "selective" de folosit pentru concurs din franta, adica, sau intra tare si mare sau...ne intorcem a casa cu coada intre piciore :lol: :shock: . Vineri dupamiaza am ajuns la balta pe la 19:00 ( ca de obicei in intarziere cu 9 ore) radu de la 10:00 ma astepta acolo (stiu, punctualitate nu este punctul meu tare..) oricum prin surprinderea mea nu se enervase si cum am coborat din masina am stat un sfert de ora sa privesc splendoare de paesaj pe care poate sal ofera balta darvari: Superb!! Incepe momitul, pregatirea sculele, discutie de unde o sa pescuim, mai aici mai acolo si ne bagam la asteptat. Cum am aruncat lantete nu trecuse juma de ora ca primul crap a venit in "visita" la mingioc nostru!! 6 kg. Bun, comentam cu radu dar poate sa fie o exceptie imi zice el. EXCEPTILE dupa juma de ora au inceput sa devina cam dese, adica, trasaturi dupa trasaturi pesti de la darvari ne au tinut tresit toata noapte pana in dimineata tarziu cand cu surprindere victor ne a gasit cu scule afara din apa: intro noapte se luase peste 40 buc cu o medie foarte mare pentru cum conosteam eu balta aceasta: 5/6 kg. si cel mai mare 11 kg. Cu cerebel ca incepea sa incetineasca de oboseala sambata dimineata, facem o cedinta tecnica cu radu si constatam ca se putea mai mult: momim masiv in misloc pentru a stringe pesti mai mici (faimosi pesti de la 5 la 6,5 kg. care te rupeau spatele in drill..) si dam la margine de la pat de nada cu monturile cam la 5 m. afara din pat, de unde, de obicei, crap mare obsearva acesti mici care se arunca la abundenta de nada (sau asa am crezut noi..). Asa a fost din prima, media sa ridicat brusc si au njcept sa iese din apa (sau sa ne faca visita :shock: ) bucate superbe de romanesc (peste care nu fusese intepat vreodata) de la 9, 10, 11.5, 12 si...13,700. Cu satisfactia noastra constatam ca boilesuri au facut selectie, ca balta a raspuns la impulsurile peste asteptarile noastre cu o cantitate impresionanta de peste si cu o medie pe care sincer nu me lasteptam (am tinut cu radu "contabilitate" la pesti pana in 20 de buc. dupa care nu mai am avut timp de asa ceva,adica, pescuiei in permanenta !!!), si radu cred ca a fost destul de surprins. Daca ne mai tineau bratele si ochii as fi insistat pentru ca as fi iesit cu siguranta pesti record (de obicei asa se intampla acesti mai mari vine mai tarziu!! :wink: ) si oricum eram prea obosit, distrus fisic si cu boilis putine in sac. La "crociata" aceasta ni sa alaturat prieten nostru sorin cu partenera lui Andrea si cum se vede din posele are o bucata de 11 kg. in mana: Asa ca toti satisfacuti si lecteral masacrati am promis la dom Victor ca nu se termina aici, o sa ne luam revansa si adica, o sa venim la Darvari (fratilor toamna este excelenta pentru umblat dupa trofeee..... :wink: ) cu boilesuri inca mai selective, cu o buna dosa de coraj si odihna si cu o seria de bacsuri de Red bull (te baga ARIPI :lol: ). Venim pentru sa vanam.... vanam trofee de la Darvari!!!! Asa de fapt se numeste echipa : BIG xxx!!!!!
Multumesc dom victor pentru disponibilitate si tratatie, radu popescu cu care am colaborat foarte bine, sorin si Andrea pentru simpatie si pentru cateva kg. de carne (sa traiasca) de porc cu care ne a rupt sorin sambata seara.
ps. daca mergeti la pescuit si va intelniti cu radu popescu, sa nu va ganditi sa faceti un gratar cu el: NU SE PRICEPE DE LOC.. lasatil mai bine sa pescuiesca.
DETALII TECNICE: Ati cresut ca am uitat :wink: parte cea mai interesanta!!! eh. eh,, :lol: Sau pregatit boilesuri din finuri big xxx (prefer sa ma acusa cineva ca fac publicitate decat sa va scriu o minciuna..) un bird xxx mix

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 29 Aug 2005 19:15

:lol: :lol: :lol: Unde am ramas....ahhhhhhh...Ziceam un bird xxx mix cu procente de faina de peste Ultra fih meal 22% (baieti a inceput toamna...), 10% red factor, 10% nectarblend, 15% mancare de paserele (obisnuite si macinate), 10% r.r. , 10% ultramilk, completati cu gris. La un kg de uscat am adaugat 20 gr. de idrofish si 50 de gr. de mancare de paserele intregi. Am condimentat tot cu condimente obisnuite si cu 2 lingure de sare pe kg. de mix (trebuia sa pescuim peste mare si"dulce" atrage ciortan!!). Atat, si spor la munca. Mentiones ca toate fainurile au fost de firma Big xxx (mai putin gris :lol: ) si ca ppentru orice detaliu tecni ma gasiti pe forum sau pe personal mesage!!! Numi bine, merg sa ma odinesc acuma!!ciao

PANAIT CEZAR
senior member

INTREBARE

Mesaj de PANAIT CEZAR » 30 Aug 2005 19:10

Partea lichida ne-o spui dupa concursul din Franta?
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 31 Aug 2005 13:05

@Cezar: din esperienta mea, pot sa te confirm ca "parte" cea mai importanta il gasesti scrisa mai deasupra, (cine ma conoste stia ca pentru mine mix de baza este solutia nu "aditive") parte lichida este pe baza gusturi si fanteze al fiecare pescar. Pot sa te confirm intradevar ca am si eu niste arome pe care le testez si le agreez si sunt monster crab si indian spice. Dosajele de mine folosite sunt standard, amino si alte componente sunt folosite de mine cu moderatie, alegi tu ce firma vrei, dar vreau sa clarific un lucru: daca bagi un flacon de amino pe kg. de mix boiles nu o sa captura mai mult! Creste numai cheltuiele :lol: Pentru altceva, daca ai nevoie , tot mai deasupra am specificat ca raspund fara nicio retinere pe pm. Ok? numai bine

monicapop
member

salut

Mesaj de monicapop » 01 Sep 2005 10:34

ei se pare ca absenta ta pe forum e motivata )) adriano .. dar ma bucur ca de cite ori intervii pe forum ne mai luminezi cu cite ceva ..

PS: io tot mai astept ceva poze )) ca sa vad rezultatele )) :D
MAI BINE O ZI URITA LA PESCUIT DECIT O ZI FRUMOASA DE MUNCA

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 01 Sep 2005 10:57

ciao monica, am stiut ca ai fost in tara si nu mai sunat!! Urut!! :cry: :wink: Ai organizam alta data, Saluta si sotiu si va aurez fir intins la amandoua (acuma este cazul...a inceput toamna stii cum este cu trofee!!!) ciao...vanam,vanam...ciao

monicapop
member

Mesaj de monicapop » 01 Sep 2005 11:03

Musaro Adriano scrie:ciao monica, am stiut ca ai fost in tara si nu mai sunat!! Urut!! :cry: :wink: Ai organizam alta data, Saluta si sotiu si va aurez fir intins la amandoua (acuma este cazul...a inceput toamna stii cum este cu trofee!!!) ciao...vanam,vanam...ciao
ahha prima di tutto non mi hai dato il numero ..
ei teai dat la vinat )) urit din partea ta :P
ei si aici incep .. la endine maratoanele de beneficienta .. si nu cred ca anul asta o sa participam .. stii cum e .. daca nu ne vreau pe lac de ce sa participam .. la concursuri de genul asta (( asta e ..
pe lac la mantova .. e tot prea calm ( la crap ma refer ) nu vrea sa manince in afara de multa apa si pestisori de 9 kg ( ca mai mare nu a iesit in 2 sapt ) nu am prins nika althceva ((

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 02 Sep 2005 22:03

0723536993 Numerul meu il stia oricen bun crapist din tara :lol: Asa ca data vitoare nu mai ai scuse. Dece zici ca nu te vrea astia la concursuri de beneficienza? Oricum sa stii ca aici vanam crapi de talie si...fetele nemaritate!! Ne auzim si te pup!!

monicapop
member

Mesaj de monicapop » 05 Sep 2005 11:22

Musaro Adriano scrie:0723536993 Numerul meu il stia oricen bun crapist din tara :lol: Asa ca data vitoare nu mai ai scuse. Dece zici ca nu te vrea astia la concursuri de beneficienza? Oricum sa stii ca aici vanam crapi de talie si...fetele nemaritate!! Ne auzim si te pup!!
:oops: :-) ei scuze nu stiam . si cum eu nu practic carpfishing in tara nu aveam cum sa stiu ) ei mam scos si de data asta )) oricum nu cautam scuze .. oki .. a lasam asta ..
Noo nu .. se tzine . un enduro .. di beneficienza pe lacul din Endine .. anul asta .. sa vitat follosirea barci din cauza ca localnici se lamenteaza .. cind noi suntem pe lac .. ca ei nu pot ca sa pescuiasca (alla traina )....din cauza firelor noastra (( ei umpic au dreptate si din caza mizeriei ca stim cine o lasa pe maluri (((( . DECI daca nu ne vreti ( capristi ) pe lac de ce noi sa participam la concursul de beneficienta pe ei ?? mi se pare umpic .. anormal .. asa is io mai rea .. daca ei nu ne vor ..chiar daca e un lac care nea dat recordul de 25 kg .. prefer ca sa ma duc cind e mai putina presiune de pescuit ..ei asta era .. povestea .. )).. pe acasa cum se pescuieste in sez. asta aici e putina activitate pe lac ( mantova ) ei .. noi incercam .. si avem rabdare ..

Scrie răspuns