SALUTARE TUTUROR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
SALUTARE TUTUROR
Buna la toata lumea, ma numesc CRITI VELTAN SIMION, sunt din Tarnaveni, pescuiesc cu permis din 1977 , am 33 ani impliniti, hobby am mai multe : fotografia, ciploitul in lemn, gradinaritul dar in primul rand ..mare mea pasiune pescuitul sportiv din care cred ca-m reusit sa fac....aproape o arta ( poate suna putin este prea pompos ) dar asta simt eu. Pescuitul dupa mine este cel mai inteligent sport, nu vreau sa jignesc alte discipline sportive...dar aste. Este cred singurul sport in care nu-ti vezi ( decat f.f.rar ) adversarul doar il banui. Ce ziceti am sa nu dreptate.?!
A , am uitat sa va spun ca lucrez ca si caartograf-topograf la Primaria Tarnaveni, , tel;0726.291208
Servus din Ardeal la toti ...imbolnavitii de pescuit din Romania.
A , am uitat sa va spun ca lucrez ca si caartograf-topograf la Primaria Tarnaveni, , tel;0726.291208
Servus din Ardeal la toti ...imbolnavitii de pescuit din Romania.
- Tilea Gabriel
- Moderator
Re: SALUTARE TUTUROR
Pescuitul dupa mine este cel mai inteligent sport
De acord cu tine. Ai pus punctul pe i. Bine ai venit!
De acord cu tine. Ai pus punctul pe i. Bine ai venit!
Treat me like a xxx
-
- new member
Mersi ...si trebuie sa tinem aproape ( nu fac reclama )
Mersi gabi , mersi mike....suntem verzi nu. Gabi cand ai drum spre Feisa da de veste si iesim la o bere ...sa ne cunoastem. Fir intins tuturor
Re: SALUTARE TUTUROR
Servus din Tg.Mures

Iti urez ca de acum inainte sa il vezi f.f.desCRISTIAN SIMION scrie: singurul sport in care nu-ti vezi ( decat f.f.rar ) adversarul

Orice momeli am folosi, pana la urma tot la viermisori ajungem !
- Dani Hentiu
- maniac