lotul de crap

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Iliuta Goean
maniac

lotul de crap

Mesaj de Iliuta Goean » 17 Feb 2004 20:41

Ati citit anuntul de pe prima pagina a www.crap.ro legat de lotul national de crap?

1. Ce parere aveti de aceasta initiativa?

2. Cum vi se pare taxa?

3. Ce parere aveti de dotarea impusa?

4. Cine e hotarat sa mearga?
Nu face ce nu-ti place!

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 17 Feb 2004 21:12

raspund pe rand:
1) este sansa pe care oricare roman patriotic a visat!!!nu ratati(si nu va lamentati) si faceti inscriere cat mai multi pentru ca la pescuit 2+2=5(cine vrea sa inteleaga a inteles!!)
2)taxa imi se pare acettabila(daca ne gandim la cat costa concursuri de obicei!!)cel putin si daca o persoana nu castiga,oricum, a focut trei concursuri!!
3)dotare impusa imi se pare minim care trebuie sa abia un pescar de crap pentru sa concoreaza, si oricum este o dotare MINIMA de legile de pescuit international!!
4) sper cat mai multi, si vreau sa vad tot cei de la forum ca pana astas sau lamentat de circuit inchis acolo la cedinta de 27 februarie LA INSCRIERE!!!!SANSA FRATI sa nul ratati!!!
IN PLUS...........TREBUIE SA MULTUMIM CINE LA CEDINTA A PROPUS SI SUBSTINUT CLASIFICARE PRIN SELECTIE, SI FIIND CA ERAM ACOLO O SA FIU PRIMUL:
MERCI ANDREI VLADEANU SI VLADUT DE LA SENZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BIG JOB MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!Numai bine!!

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 17 Feb 2004 21:14

Musaro Adriano scrie:raspund pe rand:
1) este sansa pe care oricare roman patriotic a visat!!!nu ratati(si nu va lamentati) si faceti inscriere cat mai multi pentru ca la pescuit 2+2=5(cine vrea sa inteleaga a inteles!!)
2)taxa imi se pare acettabila(daca ne gandim la cat costa concursuri de obicei!!)cel putin si daca o persoana nu castiga,oricum, a focut trei concursuri!!
3)dotare impusa imi se pare minim care trebuie sa abia un pescar de crap pentru sa concoreaza, si oricum este o dotare MINIMA de legile de pescuit international!!
4) sper cat mai multi, si vreau sa vad tot cei de la forum ca pana astas sau lamentat de circuit inchis acolo la cedinta de 27 februarie LA INSCRIERE!!!!SANSA FRATI sa nul ratati!!!
IN PLUS...........TREBUIE SA MULTUMIM CINE LA CEDINTA A PROPUS SI SUBSTINUT CLASIFICARE PRIN SELECTIE, SI FIIND CA ERAM ACOLO O SA FIU PRIMUL:
MERCI ANDREI VLADEANU SI VLADUT DE LA SENZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BIG JOB MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!Numai bine!!
ps. trebuie multumit si baieti care au sustinut propunere si va garantes ca erau multi.merci!!

Vizitator

initiativa buna

Mesaj de Vizitator » 18 Feb 2004 15:11

Cred ca nu putem sa nu fim deacord ca este o initiativa foarte buna - si ma alatur si eu lui Adriano - si ii felicit pe Vladut si pe Andrei ! Am fost alaturi de ei - si a iesit asa cum trebuia . Sistemul este bun - ofera sanse tuturor - si este foarte limpede si clar . Poate pentru prima data va merge la un Campionat Mondial - cine merita - si asta in urma unei selectii transparante . Asta nu inseamna ca cei care au fost pina acum reprezentatntii nostri - nu meritau sa ajunga acolo - dar permanent au fost discutii si contestari . Ei bine - acum nu se mai poate !! Taxa e corecta -3 concursuri - 400 EUR - total de echipa - e bine ! Echipamentul necesar - e strict redus la minim - atit pentru a nu rani pestele - cit si pentru a avea totusi o baza de plecare in reprezentarea internationala - pentru ca nu poti merge la un campionat international cu echipament "de Obor" - reprezinti totusi Romania !! Eu am inscris deja echipa "Pro Bass " impreuna cu prietenul meu Adrian Dulau - si sigur ne vom vedea pe balta ! Deja ascut lansetele !! :lol: :lol:

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 18 Feb 2004 15:38

Val,

Vezi sa nu te intepi... :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 18 Feb 2004 15:59

Sper ca te referi la lansete - nu la altceva :?:

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 18 Feb 2004 16:35

Deja ascut lansetele !!
:idea:

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 18 Feb 2004 16:40

Val,

avand in vedere importanta subiectului si mai ales pasul mare facut in aceasta directie, nu mi-as permite nici un fel de remarca ironica sau mai stiu eu ce comentariu deplasat.

Pur si simplu mi-a placut chestia cu ascutitul lansetelor. Astept vesti!

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 18 Feb 2004 17:19

imi place chestia asta, din ce in ce mai multe nume de echipe nu de persoane, asta impinge din ce in ce mai mult pescuitul in directia sportului si nu a procurarii de mancare cum este privit de foarte multi romani
Nu face ce nu-ti place!

user
new member

Mesaj de user » 18 Feb 2004 20:29

Da am citit anuntul si m-am crucit

1. Este in continuare o gretzoshenie de partinire a celor cu bani, cum domnule 400 de euroi pana la o data fixa 27 martie, pentru 3 concursuri in avans, primul urmand sa inceapa pe 3 iunie..
a) 400 de euroi inseamna 16 milioane de lei, adica peste 5 salarii medii pe economie, e clar ca este un concurs pentru cei mai buni crapisti bogati nu pentru cei mai buni crapisti pescari.
b)de ce sa nu se poata plati fiecare concurs in parte asta ar aduce mai multe echipe in concurs pentru ca ar insemna 125 de euroi la fiecare concurs adica vreo 5 milioane adica 2,5 milioane de caciula, e mai omeneste zic eu, sau va e teama de cei multi si cu resurse mai putine stimati pescari bogati?
c)ce balta este aceasta care costa aproape 2 milioane pe zi de pescuit?
Si in plus este spus "in principiu" adica oricand ne putem trezi mutati cu un concurs de 400 de euroi in Cismigiu.

2. Am vorbit de taxa mai sus.

3. Daca eu am cort maro care este problema?
Si de ce obligatoriu cu rod pod? Nici la Cupa Mondiala nu au avut toti concurentii rod poduri, noi suntem mai ai naibii, suntem SHMECHERI, ne spargem in figuri.
Cu tricou alb am voie sa vin?

4. Ca oricum nu am de gand sa vin.

Scrie răspuns