Perisul are RACI ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Perisul are RACI ?
Dati-mi si mie de stire daca cunoasteti Perisul are raci (daca da pe care dintre lacuri si cam in ce densitate ?).As vrea sa mai stiu ce fel de pesti mai sunt in balta aia mai ieftina,ce merge mai bine nada si momeala in ambele lacuri,pentru o partid de aproximativ 7 (3-4 pe un lac si 3-4 pe celalalt) zile.
-
- member
Adi pot sa-ti spun ca am pescuit in ambele lacuri,dar cu certitudine iti pot spune ca bazinul mai mic de sub calea ferata cel de concurs are o densitate f mare iar daca te duci in timpul saptamani poti sa dai si la porumb cu toate ca este invatat cu boilie.
Celalalt bazin are cam toate natiile de peste inclusiv mare,dar acolo s-a pescuit cam la orice inclusiv bomba
Oricum o sa ai satisfactii
Ia in considerare varianta A 
Celalalt bazin are cam toate natiile de peste inclusiv mare,dar acolo s-a pescuit cam la orice inclusiv bomba

Oricum o sa ai satisfactii

Vali NEDELEA
www.siweida.ro
www.siweida.ro
-
- member
In lacul de concurs nu cred ca sunt raci iar celalalt poate nu sunt sigurdaiwa2007 scrie:Adi pot sa-ti spun ca am pescuit in ambele lacuri,dar cu certitudine iti pot spune ca bazinul mai mic de sub calea ferata cel de concurs are o densitate f mare iar daca te duci in timpul saptamani poti sa dai si la porumb cu toate ca este invatat cu boilie.
Oricum o sa ai satisfactii![]()
Ia in considerare varianta A

FIR INTINS

Vali NEDELEA
www.siweida.ro
www.siweida.ro
-
- member
-
- member
daiwa2007 scrie:Adevarul este ca sunt super gustosi![]()
![]()
Adi de ce nu te duci pe Darvari

Vali NEDELEA
www.siweida.ro
www.siweida.ro
am auzit ca patronul a angajat niste pusti cu ziua..10lei/zi...sa puna zgarciuri de bani pe clestii racilor...sa nu mai intre in nada pescarilor....sa faca deranj...
anul asta o sa fie mult peste pe Dunare .... dar si multa apa deasupra ....
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... ser_id=673
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... ser_id=673