Pentru incepatori si nu numai...
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- baitrunner
- new member
Pentru incepatori si nu numai...
Mai intai doresc sa multumesc tuturor de pe acest forum care au postat retete de boilies si care prin aportul lor de informatii utile m-au ajutat
sa-mi pregatesc singur propria reteta. Mii de multumiri...
M-a saturasem de pescuit cu porumb si am incercat pentru prima oara anul asta sa-mi prepar singur cateva kilograme de bile in speranta ca voi putea sa capturez si exemplare mai mari de 5-6 kg .Eram foarte sceptic in ceea ce priveste reteta dat fiind faptul ca era una home made si destul de ieftinica.
Pentru cei incepatori ca si mine intr-ale bilelor sper sa va fie de un mare ajutor. Este o reteta cu adevarat prinzatoare si cine stie poate pe viitor o mai putem imbunatatii cu ajutorul vostru... asta in ideea ca o veti prelua si experimenta(modifica) mai departe. Sunt sigur ca are potential...
Iata cateva din capturile pe care le-am avut cu aceasta reteta :
http://www.creativebynature.ro/capturi/
Am impresia ca e o reteta destul de selectiva pentru ca am avut circa 25 de capturi in 32 de ore si toate peste 7-8 kg in iar in timpul noptii unul de circa 16 kg si unul de 12kg. A fost prima mea partida cu bile dar si cea mai tare din viata mea ...A fost de vis ...
Si iata si reteta asa cum am preparat-o eu :
..................................................................
20% Gris
20% Malai
15% Mancare pasarele macinata
10% Pelete peste macinate
10% Faina soia
5% Lapte praf
5 %Mancare pasarele intregi
5% Canepa macinata
....................................................
Lichide:
12 oua + 4 albusuri
10 ml aroma Fruit Special UTCS nutra
10g betaina
15 ml CSL
15 ml Multimino
15 ml ulei somon
.......................................................
Dip :
5 ml aroma
10 ml indulcitor
1 lingurita betaina
32 ml multimino
10 ml CSL
10 ml ulei somon
........................................................
Ies cam 2 kile jumate de bile.
Astept sugestii pe marginea acestei retete de la cei cu mai multa experienta intr-ale bilelor... si sper ca pentru incepatori am fost de un mare ajutor.
Numai bine si fire intinse !!!
sa-mi pregatesc singur propria reteta. Mii de multumiri...
M-a saturasem de pescuit cu porumb si am incercat pentru prima oara anul asta sa-mi prepar singur cateva kilograme de bile in speranta ca voi putea sa capturez si exemplare mai mari de 5-6 kg .Eram foarte sceptic in ceea ce priveste reteta dat fiind faptul ca era una home made si destul de ieftinica.
Pentru cei incepatori ca si mine intr-ale bilelor sper sa va fie de un mare ajutor. Este o reteta cu adevarat prinzatoare si cine stie poate pe viitor o mai putem imbunatatii cu ajutorul vostru... asta in ideea ca o veti prelua si experimenta(modifica) mai departe. Sunt sigur ca are potential...
Iata cateva din capturile pe care le-am avut cu aceasta reteta :
http://www.creativebynature.ro/capturi/
Am impresia ca e o reteta destul de selectiva pentru ca am avut circa 25 de capturi in 32 de ore si toate peste 7-8 kg in iar in timpul noptii unul de circa 16 kg si unul de 12kg. A fost prima mea partida cu bile dar si cea mai tare din viata mea ...A fost de vis ...
Si iata si reteta asa cum am preparat-o eu :
..................................................................
20% Gris
20% Malai
15% Mancare pasarele macinata
10% Pelete peste macinate
10% Faina soia
5% Lapte praf
5 %Mancare pasarele intregi
5% Canepa macinata
....................................................
Lichide:
12 oua + 4 albusuri
10 ml aroma Fruit Special UTCS nutra
10g betaina
15 ml CSL
15 ml Multimino
15 ml ulei somon
.......................................................
Dip :
5 ml aroma
10 ml indulcitor
1 lingurita betaina
32 ml multimino
10 ml CSL
10 ml ulei somon
........................................................
Ies cam 2 kile jumate de bile.
Astept sugestii pe marginea acestei retete de la cei cu mai multa experienta intr-ale bilelor... si sper ca pentru incepatori am fost de un mare ajutor.
Numai bine si fire intinse !!!
- baitrunner
- new member
-
- member
- baitrunner
- new member
Am pescuit C&R pe MV2 unde pescuiesc de vre-o 2 ani incoace. E o balta bunicica zic eu. Mai ales pentru incepatori ca mine.
.Sansele sunt mari sa prinzi peste de 4-5 kg.
De data asta am incercat insa o strategie noua si se pare ca a functionat... + ca aveam bile pe fir. In rest nu mai pescuisem decat la porumb aici .
Va multumesc ..si fire intinse

De data asta am incercat insa o strategie noua si se pare ca a functionat... + ca aveam bile pe fir. In rest nu mai pescuisem decat la porumb aici .
Va multumesc ..si fire intinse
- Dan Pop-Coman
- veteran
- danicristi_79
- senior member
- danicristi_79
- senior member
- CrocO-dilu
- junior member
prinde si elibereaza pe moara vlasiei 2danicristi_79 scrie:Incepatot sunt si eu...poate daia nu stiu ce inseamna C&R, MV2. Moara Vlasiei?????Am pescuit C&R pe MV2 unde pescuiesc de vre-o 2 ani incoace. E o balta bunicica zic eu. Mai ales pentru incepatori ca mine. .Sansele sunt mari sa prinzi peste de 4-5 kg.
unde nu e crap vai de bete