pescuit pe taul popii geaca
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
pescuit pe taul popii geaca
Se pare ca au disparut pestii din lac.Am stat 4 zile am dus firele cu barca,am momit,am utilizat toate tipurile de momeli,pestisor viu. bucata de peste, porumb in borcan diverse arome si nu am avut nici macar o trasatura.Am prins de pe mal, la momitor cu pufi carasi cam12 kg. 

-
- new member
raspuns
Stiu ce pesti erau pe tau am prins somni si salai mari,dar anul asta in afara de 2 cteno de 8.5 si 9 kg am prins doar carasi,cu respecte dar sa nu ai trasatura 4 zile nu stiu cum poti spune ca mai au pesti in tauvoicua scrie:Sunt si crapi mari,in special cteno,dar trebuie cautati.Vezi capturile lui Matrix de pe Taul Popii si-ti vei schimba parerea.Respecte.

-
- member
confirmare tarzievoicua scrie:Sunt si crapi mari,in special cteno,dar trebuie cautati.Vezi capturile lui Matrix de pe Taul Popii si-ti vei schimba parerea.Respecte.
nu am vazut topicul, sunt nou. confirm insa ca taul popii e tare. nu mai e ce a fost, dar e tare. pentru nebuni, ii sfatuiesc sa mearga la santejude, pe linia geaca spre gherla, e un drum in stanga, are indicator. un lac senzational, ten, crap, stiuca, se poate pescui pe noapte, pacat ca proprietarii nu il curata de mizeriile lasate de pescari.
ovidiu