Dunarea inainte de Bazias

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 22 Dec 2007 17:19

Ai pescuit vreodata chiar la intrare in Bazias , am observat ca acolo sta apa pana la o distanta apreciabila , unde mai exact este cimitirul ?
Powered by two rods

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 26 Dec 2007 11:45

acolo cred ca deja e rezervatie naturala parca pescuisesc numa branconierii pescari cu permis sunt amendati de pol de frontiera :))

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 26 Dec 2007 18:06

jenel scrie:acolo cred ca deja e rezervatie naturala parca pescuisesc numa branconierii pescari cu permis sunt amendati de pol de frontiera :))
Acolo inca nu e rezervatie , am pescuit in toamna tarziu si am stat si la una mica cu agentii !! :lol:
Powered by two rods

gusti
senior member

Mesaj de gusti » 01 Ian 2008 23:24

din cite am auzit acolo se prinde ff. mult caras.daca mergi ial si pe vlasin cica e maestru la asa ceva . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cucu Ionel
senior member

Mesaj de Cucu Ionel » 06 Ian 2008 13:10

Scuze Gabi ca raspund asa tarziu dar am fost plecat in concediu.Cimitirul este la iesirea din Bazias,cam la 100 m,locul cu apa adanca il gasesti doar tatonand apa prin aruncari chiar in dreptul cimitirului.Golful ala de care pomenesti,vorba lui Gusti,este super ptr.caras,este adevarat ca se prind si buc.de peste kg.dar tot caras se numeste.Zona ocrotita de care pomeneste Jenel este chiar varsarea Nerei in Dunare,acolo nu te lasa sa pescuiesti(cel putin muritorii de rand!)Dar daca vrei loc de crap ... nu trebuie sa ajungi chiar la Bazias,cam la 3-4 km. in aval este cel mai tare loc,am vazut crap la 17 kg.prins acolo,are o mica problema insa:este curentul foarte mare acolo si trebuie sa stii sa faci montura ptr.asa ceva.Este inutil sa-ti spun ca acolo n-au ce cauta fite ca rod-pod,sesizori electronici sau BR.Daca te intereseaza putem discuta mai multe detalii dar mai interesanta ar fi alta zona,mult mai departe,am vb.mai demult cu Florin despre asa ceva,vad ca a bandonat,sper ca doar momentan,proiectul.
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru

Scrie răspuns