Numai PAT??

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
catalin90
new member

Numai PAT??

Mesaj de catalin90 » 07 Iun 2008 11:55

Ce spuneti merita luat patul de la SENZOR-TEAM, COMPACT :http://www.senzor-team.ro/produse/mari/635.jpg PRETUL-290 RON,se poate transforma si in scaun??daca nu ce imi recomandati in aceeasi valoare??multumesc anticipat:D

SA STRIGE AVERTIZOARELE,SA SE-NTINDA FIRELE!!!;)

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 07 Iun 2008 12:39

Patul de la Senzor este o varianta destul de buna. Produse asemanatoare, in aceeasi gama de pret, ar mai fi :

- http://www.totalfishing.ro/pat-scaun-co ... -2526.html

- http://www.totalfishing.ro/pat-laserfis ... -1679.html

Dimensiunile sunt destul de apropiate, la aceste modele.

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 08 Iun 2008 11:08

Am eu patul de la Senzor pe care l-am achizitionat la Expo. Ce pot sa-ti spun e ca desi am probleme cu spatele dorm foarte bine in el. Am avut recent o criza de spate si am dormit si acasa in acest pat. Nu stiu cum sunt alte paturi ca sa pot face o comparatie dar acesta e super. Ca inconvenient: sistemul de reglaj pe inaltime al picioarelor mi se pare cam slabut dar daca nu-l folosesti e OK. :idea:
Stima!
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 08 Iun 2008 11:10

Am uitat sa mentionez se poate face si scaun prin rabatarea partii dinspre cap (spatar) :idea:
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

rapy
veteran

Mesaj de rapy » 08 Iun 2008 21:48

si eu mi-am achizitionat patul de la senzor la 290 ron... si e ok... voi iesi la balta cu el de-abea weekendul ce vine sper sa faca fata cu brio la o iesire de vineri pana duminica.

cius fir intins ;-)
Cosmin Nistea
Xtreme Carp Team

silviu_ms
senior member

Mesaj de silviu_ms » 11 Iun 2008 16:53

imi puteti spune va rog ca ce dimensiuni are patul de la senzor dar strans ? ma intereseaza aspectul asta deoarece si masina mea e mica.... :lol: un fiesta :D
multumesc !

liviu_iova
member

Mesaj de liviu_iova » 15 Iun 2008 00:16

paturile folosite in loc de scaun au un inconvenient: daca te sprijini pe spatar, bara de la capatul patului (prin pliere va ajunge la baza spatarului) te va deranja la spate. daca stai pe el ca pe un taburet e ok.
am incercat sa schitez ce se intampla in fotografia de mai jos:

Imagine
Liviu Iova
liviu.iova@yahoo.com
0734.839.639

Scrie răspuns