Pentru cei din jud. Hunedoara

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
fisherman
member

Pentru cei din jud. Hunedoara

Mesaj de fisherman » 01 Iul 2008 12:19

Imi poate recomanda cineva o balta decenta (dpdv al capturilor) in jud. Hunedoara? In afara de Romos si Aurel Vlaicu. La Orastie se mai pescuieste?

dan-h
senior member

Mesaj de dan-h » 01 Iul 2008 23:38

la Orastie e ok . mai nou au facut si o balta in sistem c & r , 50 de lei pe zi .patronii spun ca este crap mult si mare , nu am incercat pt. ca este prea mica balta . nu stiu ce sa zic , nu prea imi place pescuitul la pluta , iar la fund .....ce sa zic merita incercat , poate am sa dau si eu o raita pe balta cu c & r ma sperie gandul ca e asa mica si taxa e un pic prea mare pt. 12 ore de pescuit .
si pe cealalta balta sigur mai este si crap mare dar probabil nu prea mult.daca mergi sa ne spui si noua cum e .fire intinse la maxim .....
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

dan-h
senior member

Mesaj de dan-h » 01 Iul 2008 23:46

si ar mai fi balta de la Saulesti , o balta foarte buna cu crap si fitofag mare , dar trebuie sa stai mai multe zile sa nadesti bine si inca un lucru important ar fi locul pe care pescuiesti sa nu fie cu namol sau prea multa vegetatie .trebe sa intri in apa sa cauti un loc bun .merita incercat mai ales ca e fara bani doar cu permis si balta e destul de faina .....anul trecut s-a prins crap de 20 de kg.pe balta de la Saulesti din pacate dl. care la prins la dus la crescatoria de la Aurel Vlaicu .
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

fisherman
member

Mesaj de fisherman » 02 Iul 2008 08:40

mersi de informatii. o sa va tin la curent

Scrie răspuns