barca ruseasca
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
barca ruseasca
am cumparat anul trecut o barca ruseasca stiind ca sunt f laudate si de o calitate mai buna decat oricare alta la banii astia, apropo am dat 750 ron pe ea
insa ma dispera cu porii care ii are dupa numai un an are o gramada nu stiu ce sa ii mai fac,cred ca nici rusii nu le mai fac asa de bune ca inainte
daca stie cineva ce ii mai pot face impotriva porilor rog sa ma anunte si pe mine, mersi mult
insa ma dispera cu porii care ii are dupa numai un an are o gramada nu stiu ce sa ii mai fac,cred ca nici rusii nu le mai fac asa de bune ca inainte
daca stie cineva ce ii mai pot face impotriva porilor rog sa ma anunte si pe mine, mersi mult
stop cadruuu
- boosterman
- veteran
re
am cumparat acum niste pudra de talc am inteles ca asta mai acopera din pori, sper sa de-a rezultate, o zi buna
stop cadruuu
Exista o solutie pentru a acoperi porii, chiar intepaturile. Se foloseste si la vulcanizarea unei camere/anvelope auto sau velo. E un lichid ce se introduce in interiorul camerei. Dupa umflare si rulare, lichidul se imprastie pe tot interiorul camerei, iese prin pori sau intepaturi, si la contactul cu aerul se intareste, oprind astfel desumflarea . Nu stiu in schimb, cam cat ti-ar trebui, si ce preturi sunt la astfel de produs....
Ultima oară modificat 29 Iul 2008 19:38 de către maiden, modificat 1 dată în total.
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- boosterman
- veteran
Este foarte bun acest lichid, sub forma de spray, doar ca el actioneaza la o anumita temperatura, presiune si mai ales FORTA CENTRIFUGALA aflate in cauciuc. Sincer nu vad cum ai sa invarti barcamaiden scrie:Exista o solutie pentru a acoperi porii, chiar intepaturile. Se foloseste si la vulcanizarea unei camere/anvelope auto sau velo. E un lichid ce se introduce in interiorul camerei. Dupa umflare si rulare, lichidul se imprastie pe tot interiorul camerei, iese prin pori sau intepaturi, si la contactul cu aerul se intareste, oprind astfel desumflarea . Nu stiu in schimb, cam cat ti-ar trebui, si ce preturi sunt la astfel de produs....

Daca porii sunt grupati incearca la o vulcanizare. Mai ai kit-ul de reparatii al barcii?
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.