Unde ati cauta crapul dupa o saptamana de ploi?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Unde ati cauta crapul dupa o saptamana de ploi?
Numele topicului spune cam tot, toata saptamana a plouat si a fost inorat temperaturi scazute acuma spre weekend prognoza spune ca incep din nou caldurile.
Intrebarea este unde ati cauta crapul dupa o saptamana de ploi si presiune admosferica scazuta avand in vedere ca suntem in Iulie? mai spre mal , mai spre larg, in apa mica/apa mare? Avand in vedere ca pe balta care am fost a mers bine in 15-20 de metri de mal.
Intrebarea este unde ati cauta crapul dupa o saptamana de ploi si presiune admosferica scazuta avand in vedere ca suntem in Iulie? mai spre mal , mai spre larg, in apa mica/apa mare? Avand in vedere ca pe balta care am fost a mers bine in 15-20 de metri de mal.
-
- veteran

Pai trebuie cautat tot acolo unde il cauti mereu si stii ca exista. Teoretic ar trebui sa fie conditii optime pt ca nu e cald. Ideal sa stii care e traseul lui in balta dar asta presupune sa frecventezi balta des si sa o sondezi cat poti de mult. Nu cred ca tempratura de afara acum influenteaza extraordinar crapul.
Daca il momesti cum se cuvine vine el si singur

Da pescuiesc destul de des pe lacul respectiv dar anul asta nu am mai prins asa vreme adica aprope o luna de canicula si acuma de o saptamana ploiae in continu /inorat, etc. Ma gandesc ca si apa sa racit umpic si poate ar trebui sa il caut mai in larg umpic si in functie de asta ma asez intr-un loc sau altul pe balta.