Am reusit sa conginem paznicul cu ceva bere sa ne lase cu betele in apa si pe timpul noptii.Oricum noaptea a trecut fara nici o trasatura nici la porumb nici la boiles.In jurul orei 5 am inceput a 2-a nadire cu porumb si cu boilesuri cu speranta de a intepa si noi ceva.Foarte de dimineata apare si paznicul care ne solicita taxa de 200 000 /pescar +100 000 taxa de gunoi (un lucru foarte bun,daca nu lasi gunoi si il duci la tomberon cei de la cabana iti dau banii inapoi).A urmat apoi asteptarea......si asteptarea...si asteptarea,mai rau ca in vana.Nimeni nu prindea nimik.Am trecut si pe la alti pescari care erau de 3 zile acolo si care au prins 2 carasi

Inainte sa plecam am fost la restaurant (un loc foarte dragut) unde am discutat cu noul administrator al baltii,care ne spune destul de vesel ca el nu e pescar si ca aici o sa se practice mai mult sporturile nautice.

Acum deja se construiesc cabanute de lemn noi + barci cu motor+banana+sky jet = no fishing
In concluzie nu are rost sa mai mergem la Cunta decat daca vrem sa ne dam cu banana sau cu barca cu motor.....