Cunta

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Cristi Bolfos
member

Cunta

Mesaj de Cristi Bolfos » 01 Aug 2004 11:04

Am ajuns vineri 31 in jurul orei 19:30-20:00 pe lacul de la Cunta.Am montat rapid tabara cu gandul de a sta pana duminica seara in ciuda vremii.Dupa montare am inceput nadirea cu porumb.Am dat vreo 20 -25 de rakete eu si tot cam atatea partenerul meu.Am lansat betele cu care dadeam la porumb.Apoi am inceput nadirea cu boilesuri (aveam de testat niste boilesuri home made) si am dat pana am facut scurt la mana :-) .Eu am dat cu 4 lansete colegul cu 3.
Am reusit sa conginem paznicul cu ceva bere sa ne lase cu betele in apa si pe timpul noptii.Oricum noaptea a trecut fara nici o trasatura nici la porumb nici la boiles.In jurul orei 5 am inceput a 2-a nadire cu porumb si cu boilesuri cu speranta de a intepa si noi ceva.Foarte de dimineata apare si paznicul care ne solicita taxa de 200 000 /pescar +100 000 taxa de gunoi (un lucru foarte bun,daca nu lasi gunoi si il duci la tomberon cei de la cabana iti dau banii inapoi).A urmat apoi asteptarea......si asteptarea...si asteptarea,mai rau ca in vana.Nimeni nu prindea nimik.Am trecut si pe la alti pescari care erau de 3 zile acolo si care au prins 2 carasi :-( .La lasarea serii am strans si am plecat desi am vrut sa stam pana vineri.
Inainte sa plecam am fost la restaurant (un loc foarte dragut) unde am discutat cu noul administrator al baltii,care ne spune destul de vesel ca el nu e pescar si ca aici o sa se practice mai mult sporturile nautice. :cry: Adica alta balta super ca si potential nu va mai fi deschisa pescuitului in maxim 2 ani.Pentru pescuit urmand sa faca niste balti unde sa vina omul sa dea si dupa peste.......
Acum deja se construiesc cabanute de lemn noi + barci cu motor+banana+sky jet = no fishing

In concluzie nu are rost sa mai mergem la Cunta decat daca vrem sa ne dam cu banana sau cu barca cu motor.....

Scrie răspuns