fratilor...de vreo 5 luni m-am "spurcat" la crap.....acest lucru atrage dupa sine o pierdere (placuta) de timp si bani multi...dar asta e mai putin imp.Ceea ce vreau sa va spun este ca am incercat sa dau de "cocosat" doar la o balta pe care o stiu din copilarie..si anume Walter......o balta pe care multi o stiu dar de care multi se feresc pt ca este o balta salbatica si implicit capricioasa....
De la inceputul lui iunie si pana acu cateva zile am fost nelipsit de pe aceasta balta..(am fost si de 3-4 ori pe saptamana) si am prins doar un ciortanel la 600g in tot acest timp(la bomba cu pufulete ca pentru novac) pe care pot cu succes sa il numesc nimik
Petrecand atat timp pe aceasta balta am incercat diverse momeli (porumb cu : feromoni,miere, uscat, de lapte,cu arome,fermentat,cu fructe,cu siropuri,cu nebunii) si nu am reusit sa dau de el.Altii mai norocosi care plantau si faceau masa doar cu porumb(eu neplantand si nefacand masa) au reusit sa ia ,in zilele norocoase cate 1 sau 2 cocosati...iar alte dati plecand cu buza umflata ca si mine
Ce ma nedumereste pe mine este ca fitofagul manca UNEORI ca nebunu' dar romanescul si cteno niciodata ...si in general pe aceasta balta naturala cu mult stuf nu manaca romanescul.
Ce credeti ca are...cu ce ar trebui sa incerc....cianura neavand la indemana????????
p.s. la apa se mai umbla dar rar....si chiar daca....o avea vreo influenta fie ca , creste sau scade sau sunt doar povesti ????
Va salut si astept "iluminarea "