exclusiv scrie:Daca cineva ne-a prostit o data,sa-i fie rusine!
Daca ne-a prostit si a doua oara,sa ne fie noua rusine!!!
stai linistit ca nu-i despre prosteala----sau cel putin nu mai e !!!cert e ca romanii sunt debusolati ,,aia se cearta la putere ,criza-i rea de tot,,,cand unii explicau cum e cu criza si ce-ar trebui facut altii promiteau bani romanilor daca se intorc din strainatate acasa!!!sunt moduri diferite de a percepe adevarul!!asa se explica si votul foarte strans!!bine-ar fi sa se apuce rapid de lucru impreuna pt binele tarii....ar trebui cineva sa mearga sa le citeasca in parlament pilda cea "dacica"care era odata in manualele de istorie de prin gimnaziu!!!cea cu canii care se bateau in ring iar cand a venit lupul s-au strans si l-au sfartecat dupa care si-au reluat bataia!!lupu-i criza!!!canii la noi sunt mai multi de 2 asa ca exista sanse!
@man fishing----mi-ai amintit cu partea finala a postarii,,cea cu partea economica cum stateau gramada becali si voiculescu in spate la dezorientat!!
@neamtu---bine ca vrei pace!!mi-ar fi parut rau sa treaca iarna fara tine pe forum!!!!cat despre ce ti-au spus parintii--bravo lor ca-i crezi--insa asculta si la Sergiu sau George ca nu-s basme cu bau bau ci-i realitatea !!!asa a fost !!roaga-ti mama sa-ti gateasca o punga cu tacamuri--(ghiare gaturi,ciocuri),dupa care sa bei un cico sau brifcor!!!!vorbim dupa aia!!am uitat--ca si desert sa-ti dea o data la 4 luni pe furis cate-o banana pe care s-o mananci in casa pt ca daca o scoti afara curg balele cartierului si-i poti imbolnavi pe copii vecinilor de icter!!!de pofta,ciuda ,foame, draci!!a fost mai bine atunci???stii cum e cand ai dacia vrei ww,,cand ai ww vrei,audi.....si tot asa pana la bugatti veyron16.4
totu-i sa nu uitam cine-am fost si de unde-am plecat!!!