Crap.ro  AlbumAlbum  Intrebari frecventeIntrebari frecvente  CautareCautare  Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  CalendarCalendar  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 
Mici detalii de mare importanta. (pt. incepatori)
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pescuit la crap -> Tehnica, tactica, abordare
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
raducu
senior member

Data inscrierii: 15/01/2007

MesajTrimis: Lun 01 25, 2010 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

razvan.cuc a scris:
salut...am citit cu atentie tot ce sa discutat pe acest topic si ma bucur ca a fost deschis Mr. Green si eu sunt incepator Smile ...as vrea sa va intreb in ce msaura este importantta lungimea monturi si daca este care ar fi ea? eu deobicei folosesc 15cm cam asa...si folosesc carlige nr6 si nr8 (am vazut intr-un film korda Mr. Green) ...marimea carligelor conteaza si in ce conditi?
Si in legatura cu camuflarea monturi eu folosesc tub transparent pentru protejarea nodului...e ok?

De obicei se folosesc carlige mici si monturi "usoare" primavara devreme cand crapul este inca "amortit" si mananca cu mai putina convingere. In rest, carlige mari.
stelică73
new member

Data inscrierii: 14/04/2010

MesajTrimis: Mie 04 14, 2010 2:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pescuiesc pe o baltă sălbătică pe care in ultimul timp sa umplut cu plante submerse,s-au format ochiuri in care acum mai prind doar cu match la plută la fund nu mai am nici o trasatură Embarassed un sfat pentru o montură,o tehnică să scap cu montura de burieni Confused Confused multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Pescuit la crap -> Tehnica, tactica, abordare Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 9 din 9

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum