| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
raducu senior member

Data inscrierii: 15/01/2007 Mesaje: 486 Locatie: Cluj Napoca
|
Trimis: Lun 01 25, 2010 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| razvan.cuc a scris: | salut...am citit cu atentie tot ce sa discutat pe acest topic si ma bucur ca a fost deschis si eu sunt incepator ...as vrea sa va intreb in ce msaura este importantta lungimea monturi si daca este care ar fi ea? eu deobicei folosesc 15cm cam asa...si folosesc carlige nr6 si nr8 (am vazut intr-un film korda ) ...marimea carligelor conteaza si in ce conditi?
Si in legatura cu camuflarea monturi eu folosesc tub transparent pentru protejarea nodului...e ok? |
De obicei se folosesc carlige mici si monturi "usoare" primavara devreme cand crapul este inca "amortit" si mananca cu mai putina convingere. In rest, carlige mari. _________________ PESCUITUL INSEAMNA ARTA |
|
| Sus |
|
 |
stelică73 new member
Data inscrierii: 14/04/2010 Mesaje: 1 Locatie: petrosani
|
Trimis: Mie 04 14, 2010 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pescuiesc pe o baltă sălbătică pe care in ultimul timp sa umplut cu plante submerse,s-au format ochiuri in care acum mai prind doar cu match la plută la fund nu mai am nici o trasatură un sfat pentru o montură,o tehnică să scap cu montura de burieni multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
 |
Pagina de start a forumului Pescuit la crap
-> Tehnica, tactica, abordare |
Data este GMT + 2 Ore Du-te la pagina Anterioara 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
|
| Pagina 9 din 9 |
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|