LIVADA , BIHOR
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
dinu profesoru
- senior member
-
dinu profesoru
- senior member
-
dinu profesoru
- senior member
-
mija ionut lucian
- junior member
Domnule DINU,am inteles ca din cauza mea s_a produs o incurcatura!Eu am fost la livada doar de doua ori,si nu cred ca ptr o coincidenta de nume trebuie sa aiba altii de suferit1iMI ASUM TOATA RESPONSABILITATEA PTR CE AM SPUS,dar eu nu sunt un client fidel al baltii dv.Cunosc pe cineva cu acelesi nume ca al meu,doar ca se numeste MIJA IOAN,nu IONUT LUCIAN!Nu vreau sa aiba nimeni de suferit din cauza afirmatiilor mele,pe care de altfel le mentin in continuare!Va multumesc,MIJA IONUT LUCIAN,CLUJ,STR.SCORTARILOR NR 56
carpe diem!
.Apa este mare si destul de tulbure,pestele a inceput sa miste incet...[/quote]
Oare asta sa fie cauza?Pe majoritatea lacurilor a inceput sa se prinda binisor chiar la cateva zile dupa dezghet.
Oare asta sa fie cauza?Pe majoritatea lacurilor a inceput sa se prinda binisor chiar la cateva zile dupa dezghet.
ciprian szabo
www.nordcrap.ro
www.nordcrap.ro
- Tilea Gabriel
- Moderator
Salut Dinu , mai o luna doua si ne vedem din nou , abia astept o partida acolo , te sun pentru rezervare , SANATATE MAXIMA !dinu profesoru scrie:de miercurea viitoare s-au anuntat mai multe echipe,pana acum a fost doar o echipa si nu au prins.Apa este mare si destul de tulbure,pestele a inceput sa miste incet...