fir intins?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
k
Mda...eu am fost pe o amarata de balta privata vreo cateva zile. Nimeni nu a prins aproape nika atat cat am stat(capturi nesemnificative). Banuiesc ca a fost sensibil la aceste schimbari de presiune atmosferica. Ma rog, am ratat unu si cre' ca destul de frumusel..atat, in rest, nici o miscare...
ave aen aliv, aen ucig cover you in oil
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
-
Moose_master
- member
aici a fost ok
Cu scuzele de rigoare pt colegii care nu au prins, anunt ca aici (Canada) l-am nimicit din nou. Am gasit un loc unde apa este atat de ;impede ca ii vad de pe pod (de unde de fapt si pescuiesc). Este absolut fascinant sa vezi o torpila de 10 kg cand iti aspira bila, apoi intuind ca este ceva necurat o ia la galop.
Fire-ntinse tuturor
Moose
Fire-ntinse tuturor
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
-
Moose_master
- member
nu-i bai
Fratilor,
Daca as putea v-as teleporta pe toti aici pentru o partida prelugita...dar pacat ca asta nu-i decat un subiect pentru vreun film SF.
Aici (cu exceptia anumitor momente cand se schimba rau vremea) domnu crap mananca in draci si nici nu e obisnuit cu fire-n apa, nade si alte trucuri. Ii arunci cateva bile si ...hop a pus botu'.
Am pescuit mult si in Romania, insa pot afirma ca aici este paradisul pescarilor de crap.
Pacat ca ma bucur de unu singur si n-am cu cine schimba o idee sau vreo parere cand mai simt nevoia.
Fire-ntinse baieti,
Moose
Daca as putea v-as teleporta pe toti aici pentru o partida prelugita...dar pacat ca asta nu-i decat un subiect pentru vreun film SF.
Aici (cu exceptia anumitor momente cand se schimba rau vremea) domnu crap mananca in draci si nici nu e obisnuit cu fire-n apa, nade si alte trucuri. Ii arunci cateva bile si ...hop a pus botu'.
Am pescuit mult si in Romania, insa pot afirma ca aici este paradisul pescarilor de crap.
Pacat ca ma bucur de unu singur si n-am cu cine schimba o idee sau vreo parere cand mai simt nevoia.
Fire-ntinse baieti,
Moose
-
Moose_master
- member
nu pot
V-am mai spus ca NU POT . Nu stiu de ce dar nu pot si gata. Oricat de mica as face poza imi spune ca sunt corupt sau ca fisierul este prea mare.
As baga da nu se poa...
Moose
As baga da nu se poa...
Moose