Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
lucian_fishbuster
- new member
salut tuturor.....
sunt nou pe aici si am avut ocazia sa citesc cateva topicuri....am ramasa cu o impresie f f buna despre tot ce se intampla aici....si vroiam sa va adresez o intrebare daca se poate binenteles....
sunt destul de nou in domeniul asta...al pescuitul crapului ...si nu stiu ce sa fac ...ce strategie sa aplic pe o balta destul de mica dar populata bine cu ciortan de pana in 3kg.balta are cam 200m lungime si vreo 100,150m latimei.adancimea variaza de la 4m spre mal la 8m spre centru..si vegetatie nu prea e..
m-ar interesa cum si cu ce sa nadesc (in conditia unui pescuit doar de o zi...de dimineata de la 4 pana la apus),momeli si monturi..
va multumesc anticipat pentru rabdare si raspunsuri

-
carprom
- maniac
-
lucian_fishbuster scrie:salut tuturor.....
sunt destul de nou in domeniul asta...al pescuitul crapului ...si nu stiu ce sa fac ...ce strategie sa aplic pe o balta destul de mica dar populata bine cu ciortan de pana in 3kg.:
O,o, majoritatea dintre noi se feresc de Ciortani. Dar daca Balta este asa de bine populata nu-ti trebuie cine stie ce Stragedie.
-
mirceaef
- veteran
-
La opt metri adancime eu iti recomand sa-ti tii berile la rece. Acolo o sa se incalzeasca apa prin ..... Septembrie.
Eu as incerca mai in mal. Pe urma zici ca nu prea exista vegetatie. La cum a fost vremea in ultima perioda, cred ca bietul crap inca mai e cu icrele la purtator.
Incearca si niste Method Mix de SBS amestecat cu micropelete.
Asta e o fosta balastiera??
-
lucian_fishbuster
- new member
nu, e o fosta balta care a fost adancita probabil sa poata sustine mai mult
-
Dani Hentiu
- maniac
-
la partidele scurte incearca boiliesurile saturate de aroma atasate la o montura cu saculetz solubil
la vremea asta cauta un prag care sa coboare eventual brusc de la 1 la 2m sau niste structuri subagvatice

><)))°>-------- Dani
-
Sharky
- member
-
e mai eficienta momeala pe fir de par decat direct pe ac??
Da
-
Razvan Pop
- new member
Pentru o partida de pescuit de 3 zile se preteaza Pellete? Daca da, ce recomandati pentru o balta unde nu cred ca s-a dat la altceva decat porumb, mamaliga si pufi?
Cu stima,
Razvan Pop
-
mirceaef
- veteran
-
Razvan Pop scrie: Pentru o partida de pescuit de 3 zile se preteaza Pellete? Daca da, ce recomandati pentru o balta unde nu cred ca s-a dat la altceva decat porumb, mamaliga si pufi?
Cu stima,
Razvan Pop
Eu folosesc SBS, arome ... ce te inspira pe tine. Cu precizarea ca pe cat sunt mai mici pe atat ti le toaca maruntisul mai repede. Ultima oara mi-am cumparat o galeata de 5 kg de "carnaciori" cred grosi de vreo 20mm.
O chestie interesanta care mi s-a intamplat la ultima partida pe o balta nepescuita al boilies a fost faptul ca am luat si 3 bucati (cele mai mari de altfel) la boilies de 16 cu o boaba de porumb Meleg. Frankfurter dipuite in CSL.