bazuka

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 16 Iun 2005 11:57

Am gasit ceva dar nu stiu daca este excat aceeasi model (eu nu vad deosebiri).
Imagine

horiacrap
member

Mesaj de horiacrap » 17 Iun 2005 00:07

@Razvan
Unde si la ce pret pot gasi asa ceva?
Multumesc!
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 17 Iun 2005 06:52

[quote="Kulcsar Laszlo"]
Faptul ca cele patru locasuri pentru mulinete nu sunt amplasate in aceeasi parte a husei confera un grad mare de confort si siguranta la transportat. quote]

Asta-i o gaselnita si nimic altceva.Ca sa fie diferita de celelalte.Aceasta amplasare nu face decat sa mareasca volumul de transportat.DPDV siguranta cred ca mai sigura este amplasarea pe o parte.
Second BEST is FIRST loser

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 17 Iun 2005 09:27

@horiacrap

Ai un mesaj de la mine, asta ca sa nu facem reclama.

florin plesu
member

Mesaj de florin plesu » 19 Iun 2005 23:36

poate trageti cu coada ochiului shi la nash apache speed 12'' sau 13'' dup caz! parerea mea ca nu se poate nimic mai bun de atat!

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 20 Iun 2005 08:49

florin plesu scrie:poate trageti cu coada ochiului shi la nash apache speed 12'' sau 13'' dup caz! parerea mea ca nu se poate nimic mai bun de atat!
O stiu, am vazut-o si pot sa spun ca nu are nimic in plus fata de cea de la SPRO. Sunt identice dimensiuni, conceptie, aplasarea si dimensiunea buzunarelor... Are chiar un minus, cusaturile(cel putin pentru mine), sunt prea fragile. Pretul este mult prea mare pentru ce ofera.

Am geanta de la Nash, pe care nu am carat-o niciodata mai mult de 30m (din casa pana la masina) si deja cusaturile se cam destrama.
Este un exemplu clar de imagine, firma cu nume contra firma fara nume.
Parerea mea, daca aveti ocazia, comparati produsele sau intrebati pe cei care le-au folosit (cei sinceri si care nu au interese).

florin plesu
member

Mesaj de florin plesu » 20 Iun 2005 22:44

RazvanV scrie:
florin plesu scrie: Am geanta de la Nash, pe care nu am carat-o niciodata mai mult de 30m (din casa pana la masina) si deja cusaturile se cam destrama.
Este un exemplu clar de imagine, firma cu nume contra firma fara nume.
Parerea mea, daca aveti ocazia, comparati produsele sau intrebati pe cei care le-au folosit (cei sinceri si care nu au interese).
razvan
sunt lipsit de interese.......o recomand pt ca o folosesc de ceva vreme.... shi cusaturi ok! nu vad ce te putea nemultumi???? iar despre genti as zice ca aberezi! un prieten are doar genti nash shi zici ca au facut razboiul! dar rupte nu sunt!

poate ai dat tu peste aia facuta la 3 dimineata!

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 21 Iun 2005 09:06

florin plesu scrie:iar despre genti as zice ca aberezi! un prieten are doar genti nash shi zici ca au facut razboiul! dar rupte nu sunt!
poate ai dat tu peste aia facuta la 3 dimineata!
Stai linistit nu aberez, dar la pretul dat ma asteptam la mai mult. Orice croitoreasa poate sa-ti spuna ca geanta respectiva nu are cum sa tina, modul in care sunt cusute chingile spun asta.
Nu cred ca o firma ca Nash Tackle vinde rebuturi in estul europei (Ungaria). Nu ar fi prima firma, dar daca face asa ceva nu au decat sa-si pastreze marfa pentru ei. Eu unul m-am saturat sa cumpar la acelasi pret produse de calitate inferioara celor din UE (mai ales Uk sau Germania).Poate au ajuns si accesorile de pescuit consumabile cu durata de viata redusa, pentru ca la doi ani sa cumparam altele.

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 21 Iun 2005 10:27

baieti, eu va propun si alta varianta de abordare a problemei si anume sa incercati sa apelati la un pantofar sau cineva care are masina de cusut pentru materiale groase, cumparati material de cort sau impermeabil gros si faceti o husa dupa bunul plac (lungime, buzunare etc.). sigur faceti economie la bani si va si optimizati produsul final. altfel inseamna ca sunteti doar in cautare de produse de "firma" care sa dea bine la dotarea proprie, uitand care este scopul husei: protectie si utilitate in transport. eu zic ca mai important este continutul husei...

daca vreti protectie maxima, cea mai buna idee este cea propusa de iliuta parca, tub de pvc de canalizare :lol: cu capace la capat (se gasesc si tuburi si capace in comert). si le poti tine in soare cat vrei, prostii, nu se topesc... ele sunt facute sa reziste si la temperaturi foarte mari (retele de apa calda).
fir intins!!

www.carpfishing.ro

Scrie răspuns