State of the Art Carp Fishing - by Korda

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

cristiss
junior member

Mesaj de cristiss » 18 Iun 2005 14:38

cine vrea peste 30 de filme documentare am conexiune buna pe romania. pentru cine nu are conexiune buna exista posibilitatea sa fac cd-uri. pentru lista dati-mi mesaj pe privat. uitasem: nickul meu este: [RO][MADNET]testing si stau aproape toata ziua online pe HUBUL enigma.evolva.ro

Moose_master
member

unde esti

Mesaj de Moose_master » 18 Iun 2005 17:30

Te-am cautat toata ziua pe enigma dar nu erai. Probabil ca ai plecat pe garla. Aici s-a pus de-un frig dureros si nu am altceva de facut decat sa stau la computer.

Te mai caut,

Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

nelubalaj
member

Mesaj de nelubalaj » 21 Iun 2005 03:39

Unde se gasesc filmele aste pe net? :cry:
Nelu B.

Moose_master
member

nu pe net

Mesaj de Moose_master » 21 Iun 2005 21:29

nu pe net... pe DC++

este unul care le are dar ... cam vrea banuti

Moose

nelubalaj
member

Mesaj de nelubalaj » 21 Iun 2005 22:15

Am inteles, dar ma gandeam ca stie cineva unde le putem gasii pe net.
Nelu B.

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 21 Iun 2005 22:24

daca vretzi aceste filme, folositzi dc++. daca nu shtitzi cum, ceretzi ajutor prietenilor. cert este ca cu o conexiune dial-up va vor trebui cateva luni sa le luatzi. daca avetzi conexiune calumea shi putetzi ajunge cu viteza de download macar pe la 30-40 kb/sec, atunci va trebuie cateva ore pentru a downloada un film. sunt in format divx shi ocupa cam 700Mb. eu le am, shi am conexiune buna, cine le vrea, sa imi zica hubul pe care este conectat shi il ajut sa le ia, stau conectat non stop.
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!

cristiss
junior member

Mesaj de cristiss » 21 Iun 2005 23:22

@Moose.... te-ai suparat degeaba pentru ca eu nu vreau bani pe filme. Nu asta este venitul meu. Tu trageai de la mine cu 1-2Kb/s si scadea.... Daca nu ai conexiune buna nu ai cum sa le tragi de pe net. Ceea ce ma mira pe mine este faptul ca desi te-am redirectionat catre un user de afara sa le iei direct de la el (m-am gandit ca o merge mai bine) spui astfel de lucruri pe forum.
@nelubalaj imi pare rau ca chiar nu pot sa fiu toata ziua pe net. insa incepand cu ora 8am (dimineata) sunt non stop pe enigma pana mai incolo.
Daca nu sunt acolo incearca sa te conectezi pe hubul de dc++ lund.sytes.net:4111 si cauta un tip cu nickul (0.5Mbit)indivvid. el are multe din filmele ce te intereseaza. de altfel mai este un hub cu numele vesslan.myftp.org pe care mai sunt astfel de filme. Daca eram un fomist dupa 10.000lei (1leu nou) cum afirma Moose nu mai spuneam astea. Si si lui i-am recomandat acelasi lucru. DA, pentru cei din tara care nu au posibilitatea sa le downloadeze sau sa stea zile intregi sa aiba 10 filme DA le trag contracost=vand. Insa suma care o cer nu e nici pe departe una f. mare ci mai degraba modica. 10.000lei vreau si eu la un cd sa castig pentru simplul fapt ca trag zeci de cd-uri. deci nu mi se pare mult in comparatie cu uzura Writerului. Ma scuzati da' chiar nu am cum sa le dau moca eventual sa platesc eu cd-urile! la 30.000/bucata nu mi se pare mult deloc tinand cont ca la cantitate mai mare chiar platesc si transportul. Acum trageti voi concluzia despre mine.

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 21 Iun 2005 23:39

@moose

vezi pe privat!!!!

@cristiss

problema e ca shi eu am lag cat china pe enigma of romania, imi ia vreo 5 minute doar sa imi incarce lista de useri. degeaba ai vrea sa ii dai lui moose filmele, daca el e in canada, orice conexiune ar avea, din cauza lagului de pe hub.
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!

nelubalaj
member

Mesaj de nelubalaj » 22 Iun 2005 01:31

cristiss Stai linistit nu te pacienta, nu-ti reproseaza nimeni nimic :wink:
De la servici nu pot (politica I.T.) :cry: o sa incerc pe alte cai si daca nu reusesc te contactez sa mi le scrii tu OK?
Nelu B.

Moose_master
member

?

Mesaj de Moose_master » 22 Iun 2005 03:19

Cristiss,

daca vrei iti mai trimit odata mesajul de la tine si dupa ce-l citesti spune-mi ce ai inteles din el. eu unul am inteles ca iei bani (si nu am sarit in sus ca de ce sau cum, asta este treaba ta ce faci , iar a mea este daca vreau filme platesc, daca nu, nu...).
eu asa am inteles din mesajul tau (lucru recunoscut si de tine) ca vrei bani (si nu vorbim de multi sau putini, ci de faptul in sine) si asta am transmis lui nelublaj. nu te-am criticat si nici nu am de ce. fiecare este liber sa faca ce vrea. cine vrea bine cine nu... asta e.

nu te supara degeaba ca nu sunt pricios,
oricum daca te-am jignit imi cer scuze,

Moose

Scrie răspuns