State of the Art Carp Fishing - by Korda
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
PANAIT CEZAR
- senior member
INTREBARE
Exista undeva subtitrarile filmelor de la Korda?Este un site cu asa ceva.De fapt ma intereseaza daca exista filmele astea ,in care sa apara jos ce spune tipul care explica ,in engleza sau franceza.Mai usor as intelege daca ar scrie jos in cuvinte(in engleza sau franceza)
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- Daniel Costache
- veteran
-
Moose_master
- member
traducere
Intradevar baiatul vorbeste "cumplit" de englezeste, insa asta este limba lui si trebuie facute eforturi pentru a fi inteles. Insa cred ca merita efortul mai ales la unele explicatii.
Nu exista traduceri deocamdata (din cate stiu eu).
Spor la traduceri,
Moose
Nu exista traduceri deocamdata (din cate stiu eu).
Spor la traduceri,
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
-
PANAIT CEZAR
- senior member
INTREBARE
@Moose Master,
Ce se intimpla,n-au facut filmele astea cu subtitrare jos (macar in engleza) pentru a fi vindute si in alte tari?Doar sint filme comerciale?Doar le poti cumpara de la orice magazin on-line din strainatate?
Ce se intimpla,n-au facut filmele astea cu subtitrare jos (macar in engleza) pentru a fi vindute si in alte tari?Doar sint filme comerciale?Doar le poti cumpara de la orice magazin on-line din strainatate?
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
-
Moose_master
- member
nu stiu
Nu stiu despre nici o traducere. Vorbitorii de limba engleza in general considera ca toata lumea ar trebui sa stie sa vb. limba engleza (?!?) si deci se poarta in consecinta.
Deci, .... nu stiu ce raspuns sa-ti dau.
Moose
Deci, .... nu stiu ce raspuns sa-ti dau.
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
- florin plesu
- member
- florin plesu
- member
edwin , unde stai in londra??? pe unde dai?? poate facem echipa romaneasca o data! esti singurul crapist roman de care am auzit!
azi am vazut doi indieni da romani........... ( aseara, au stat peste noapte shi aveau shi echipament.....
) nu shtiu daca va da-ti seama cum arata ......indieni sau negri la pescuit da ca broasca la polizor!
azi am vazut doi indieni da romani........... ( aseara, au stat peste noapte shi aveau shi echipament.....