As vrea in acst weekend sa merg la Uzlina la pescuit.De stat voi sta la complexul Cormoran si este prima mea iesire in Delta.De aceea,v-as ruga sa-mi spuneti cam ce locuri bune sunt in zona si pe ce peste m-as putea axa.
Totodata,m-ar interesa de unde as putea cumpara momeli vii in Tulcea(eventual un nr.de telefon).
Va multumesc anticipat.
Uzlina
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
catalin-mircea
- new member
-
catalin-mircea
- new member
- tudorgabriel
- veteran
-
PANAIT CEZAR
- senior member
LAMURIRE
Cum intri in Tulcea dinspre Galati(vezi ca e o intrare si dinspre Constanta),mergi inainte pe bulevardul principal pina dai de un sens giratoriu mare,acolo faci dreapta,mai mergi 50 metri si apoi faci stinga spre Murighiol(vezi ca este indicator).Mergi numai inainte si vezi ca strada incepe sa coboare pina ajungi in sensul giratoriu de care spune Tudor Gabriel.Opresti pe dreapta si vezi ca acolo se ocupa toti de vinzarea momelilor.Nu-i gasesti pe strada vinzind,INTREBI SI BATI LA PORTI.Gasesti momeli.
La Uzlina n-am ajuns si deci nu-ti pot da indicii.Te descurci,fiind prima data o sa prinzi experienta nu peste.(N-o lua in serios)
Fir intins!
La Uzlina n-am ajuns si deci nu-ti pot da indicii.Te descurci,fiind prima data o sa prinzi experienta nu peste.(N-o lua in serios)
Fir intins!
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
-
catalin-mircea
- new member