Recordul de la Sarulesti a cazut!!!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Recordul de la Sarulesti a cazut!!!!
Cu parere de rau va anunt(daca nu stiati deja) ca recordul de la Sarulesti a fost doborat
!
Lucrurile bune sunt fie putine, fie scumpe, fie ilegale.
- XquiZZiT
- senior member
s-a mi discutat odata chestia asta, dar fara o finazitate concreta. am intzeles ca pe un lac din Franta a fost capturat un crap de 37,68 kg de Nick Massey. este shi o poza in album http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... pic_id=501
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
- XquiZZiT
- senior member
Dupa ce m-am uitat in paralel la poza precizata mai sus shi una dintre pozele cu recordul lui Baldemair mi se pare ca nu prea sta in picioare acest nou "record". Ori era Baldemair mult mai firav in comparatzie cu acest Massey, de de-abia se vede din spatele crapului prins la Saruleshti?????
Alex Carlan
Cu parere de rau va anunt ca recordul lui Christian Baldemair de 37,3 kg. stabilit la Saruresti in '98 a fost depasit nu odata, ci de doua ori
.
Dupa cum a spus si XquiZZiT, noul record mondial este detinut de englezul Nick Massey cu un crap oglinda de 37,68 kg. prins pe lacul Le Paquier des Graviers(Franta).
Celalalt gagiu care a doborat recordul "nostru" este Steve O'Neill care a prins un crap de 37.4 kg.
Asa ca chestie ambele recorduri au fost prinse cu boillies-uri Ocean Fresh.
Yo zic sa ne mobilizam si sa ne luam recordu' inapoi, mama lor de "engleji" care pescuies in Franta
.
Dupa cum a spus si XquiZZiT, noul record mondial este detinut de englezul Nick Massey cu un crap oglinda de 37,68 kg. prins pe lacul Le Paquier des Graviers(Franta).
Celalalt gagiu care a doborat recordul "nostru" este Steve O'Neill care a prins un crap de 37.4 kg.
Asa ca chestie ambele recorduri au fost prinse cu boillies-uri Ocean Fresh.
Yo zic sa ne mobilizam si sa ne luam recordu' inapoi, mama lor de "engleji" care pescuies in Franta
Lucrurile bune sunt fie putine, fie scumpe, fie ilegale.
-
Moose_master
- member
raspuns
Astept de la Iliuta un raspuns concret. Este cred cel mai in masura sa raspunda.
Asadar Ilie : accepti stirea asa cum este ea sau nu ?
Moose
Asadar Ilie : accepti stirea asa cum este ea sau nu ?
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
-
Moose_master
- member
nu inteleg
Carprom poate o sa imi si traduci ca eu nu am vazut acolo decat niste cuvinte obscene si alea erau in alta limba (futter bei ... sau asa ceva.... am inchis repede computeru ca era fi-mea pe-acolo si mi-era rusine sa o las sa citesca de-astea).
Acuma pe serioase, te rog mult tradu cateva vorbe din suava limba alui Goethe ca desi am studiat 8 ani germana nu am reusit sa invat decat "ich lerne rauchen" si "verfluchteseue".
Tradu si matale ca mor de curiozitate sa stiu daca a cazut sau nu .
Stima,
Moose
Acuma pe serioase, te rog mult tradu cateva vorbe din suava limba alui Goethe ca desi am studiat 8 ani germana nu am reusit sa invat decat "ich lerne rauchen" si "verfluchteseue".
Tradu si matale ca mor de curiozitate sa stiu daca a cazut sau nu .
Stima,
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA