Recordul de la Sarulesti a cazut!!!!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Moose_master
- member
-
Moose_master
- member
hm
M-a fericit Dumnezeu sa ma mut intr-o tara in care intamplator se afla paradisul pescarilor de crap (ca un straniu paradox pana acum nu am cunoscut decat un pescar de crap aici ... iar ala era englez care locuieste de cativa ani in Canada).
Nu este nici un secret ... urmaresc sa bat recordul mondial. Este ceva anormal ? Nu cred .
Acum 4 zile am vazut (mort ce-i drept, adus de apa la mal) cel mai mare crap din viata mea. Avea 1.20 metri lungime .... era colosal ... si era ciprinus carpio nu alt peste.
Asa ca raspunsul este : DA vreau sa bat recordul mondial si nu ma poate opri nimeni.
Stima
Moose
Nu este nici un secret ... urmaresc sa bat recordul mondial. Este ceva anormal ? Nu cred .
Acum 4 zile am vazut (mort ce-i drept, adus de apa la mal) cel mai mare crap din viata mea. Avea 1.20 metri lungime .... era colosal ... si era ciprinus carpio nu alt peste.
Asa ca raspunsul este : DA vreau sa bat recordul mondial si nu ma poate opri nimeni.
Stima
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
-
Moose_master
- member
asa este
Multumsc Carprom si fii sigur ca de tinut am sa ma tin dupa ei. Daca pana acum crapii din Canada se putea falii ca nu au nici un dusman natural(datorita dimensiunilor) ei bine acum au unu, dar care nu se considera dusman , ci doar un partener de lupta.
Fir intins tuturor,
Moose
Fir intins tuturor,
Moose
RECORDURI MONDIALE
Apropo.....toata lumea se bate pt record mondial la crap eu as propune sa se organizeze si un record mondial pt cel care prinde cel mai mic crap din lume

- Tilea Gabriel
- Moderator
-
Moose_master
- member
da, io
io am scos odata firul din apa sa vad ce si cum si aveam carligul plin de cromozomi .. care X care Y....
hai da-ti banu ca la cel mai mic sunt campion, sa vedem daca la cel mai mare o sa fiu primul.... !!!!
Moose
hai da-ti banu ca la cel mai mic sunt campion, sa vedem daca la cel mai mare o sa fiu primul.... !!!!
Moose