A fost cineva?

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Iliuta Goean
maniac

A fost cineva?

Mesaj de Iliuta Goean » 01 Aug 2005 10:57

A fost cineva la pescuit in w/e?
Cum a fost cu caldura?
A mers ceva?
Nu face ce nu-ti place!

totis
junior member

Mesaj de totis » 01 Aug 2005 11:28

dupa cite vad nu au avut multi curajul meu...de a merge pe balta!!!
am ajuns simbata dimineata la 4, cu intentia de a ramine pina duminica seara. la 5 aveam patru lansete in apa si locul nadit, moment in care am inceput ''amenajarea bazei''. pe la 5:45 am avut o trasatura violenta la lanseta aruncata ''aproape'', si am scos un ''frumos'' ciortan de 1,5 kg... :-(
pe la 9 a inceput sa fie cald, pe la 11.... fcald, moment in care pe apa era spectacol, toti pestii la suprafata, facind mare balaceala cind anumiti ''pescari'' trinteau usa masinii. la ora 13 nu se mai putea respira... asa ca am aruncat totul in masina si... gata ''cu frumoasa partida''.

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 01 Aug 2005 13:02

Da, si eu am fost 2 zile si apa fierbe(28°C), algile cresc si caldurile ce au fost m-au terminat. Pestii nu se gindesc la mincat.
Poate se vede pe poze cum arata apa:
Imagine

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 01 Aug 2005 13:13

am avut eu curajul sa merg, dupa 37 de ciortani pana in 12:00 (nici n-am mai tinut socoteala) mi-am strans catrafusele si am plecat... ma mira ca au pus boticul pe ceva dar fiind pestele dintr-o recenta populare este cam lipsit de experienta si flamand.

oricum a fost nenorocire, daca stateam mai mult probabil ca ma luau cu salvarea. aveam umbrela la umbra unui copac si tot nu puteai sta bine la adapost. am spatele varza de la soare...
fir intins!!

www.carpfishing.ro

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 01 Aug 2005 13:37

Am avut nefericita idee sa-mi iau liber saptama trecuta si sa... merg la "sauna". De marti pana vineri seara numai cateva trasaturi anemice.
Nici macar vantul nu se misca.
Am pus cortul sub un umbrar iar umbrarul sub niste salcii. Cu toate astea efectiv m-am topit de caldura, in prima zi am facut insolatie si am stat ametit pana a doau zi.
Am pescuit la cc. 100m distanta la o adancime de 6,5m. La mal apa fierbea, abia ceva mai in larg in curent apa era ceva mai rece.
Carasul era ceva mai receptiv, dar nu aveam nici un chef sa stau cu batul de match in mana pe o vreme ca asta.
Oricum caldura se apropie de sfarsit si am inteles ca in a doua jumatate a lui august va cadea bruma (oare si crapii odata cu ea :lol: ).

mirceas
veteran

Mesaj de mirceas » 01 Aug 2005 13:52

am uitat sa precizez ca asta s-a intamplat ieri (duminica), nu stiu sambata cum ar fi fost pentru ca in oras de abia puteam respira.

apropo tot de calduri mari si de crapi, cineva chiar imi spunea saptamana trecuta ca in Spania s-a scris si in presa ca mai ales in zona de sud au murit asfixiati peste 7000 de crapi din cauza temperaturilor foarte crescute care au provocat scaderea exagerata a nivelului apelor.
fir intins!!

www.carpfishing.ro

PANAIT CEZAR
senior member

RASPUNS

Mesaj de PANAIT CEZAR » 01 Aug 2005 19:30

Am fost pe bratul Sfintul Gheorghe,de vineri de la ora 12 pina duminica la ora 12.Apa inca tulbure,caldurile m-au terminat desi am stat numai la umbra salciilor,nici o trasatura la crap(nici macar noaptea).
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 02 Aug 2005 10:55

Am fost vineri si sambata, cald sa lesini, umbra nu, bine macar ca era apa adanca. Nu a adiat decat foarte rar vantul (si atunci era anemic rau) si singurele trasaturi au fost in aceste perioade. Noaptea parca eram la delfinariu asa se auzeau pestii in balta . Rezultat : 3 cteno - 2,5 , 3 si 4kg.
Mai incercam w-endul asta ...

cristinel
member

Mesaj de cristinel » 02 Aug 2005 12:54

am fost de vineri dimineata,pina duminica seara la PARTIZANI.2 zile pe lacul FORTUNA,la stiuca (a mers destul de bine),si duminica am dat pe dunare,am luat citiva carasi frumosi,si un crap de 4-5 kg(nu am reusit sa-l cintaresc).ce sa spun,zapuseala te omoara,apa este foarte calda(pe fortuna cred ca avea 25 grade fara exagerare),iar insectele te distrug cu toate spray-urile pe care le folosesti.oricum,a fost SUPERB.

horiacrap
member

Mesaj de horiacrap » 03 Aug 2005 02:39

A fost dezastru de cald 37 de grade, deabea am rezistat de vineri pana sambata. Am luat un singur ciortanel pe la 3 noaptea si un singur tac anemic fara insistente pe la 8 dimineata, in rest nici o miscare. :mrgreen:
WWW.HORCARP.RO | FIR INTINS !!!

Scrie răspuns