World Carp Classic - Rod Hutchinson - 2005

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 17 Sep 2005 19:14

caaron scrie:Am vb cu Adriano ieri si mi-a spus ca ploua incontinuu de cand au intrat in Franta.Pe lac sunt niste valuri ca ar putea sa rivalizeze cu Marea Neagra.
poze de pe live tiker

Imagine

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 18 Sep 2005 07:25

Sektor 1:
1. John Shoes und Mark Hutchinson (England) – 1 Fisch, 9,6 kg
Ansonsten keine Fänge

Sektor 2:
Keine Fänge

Sektor 3:
1. John Ashford und Mavis Unwin (England) – 1 Fisch, 17,4 kg
Ansonsten keine Fänge

Sektor 4:
Keine Fänge

Sektor 5:
Wurde frei gelassen

Sektor 6:
1. Marek Posor und Cezary Bajek (Polen) – 1 Fisch, 13,4 kg
Ansonsten keine Fänge

Sektor 7:
1. Keith Turner und Clive Hicks (England) – 2 Fische, 10,8 kg und 13,4 kg
Ansonsten keine Fänge

Sektor 8:
Ralph Dennett und Steve Gash (England) – 1 Fisch, 10,6 kg
Ansonsten keine Fänge

Sektor 9:
1. Tim Paisley und John Lilley (England) – 1 Fisch, 17,1 kg
2. Ian Day und Dean Marschall (England) – 1 Fisch 14,2 kg

Gesamt-Führender:
Keith Turner und Clive Hicks (England) 24,2 kg

Führender größter Fisch:
John Ashford und Mavis Unwin (England) 17,4 kg

Führender Team-Competition:
GB Baits (Platz 86, 29 und 77) 2 Fische – 31,6 kg

bodyghost
junior member

Mesaj de bodyghost » 19 Sep 2005 08:37

Pe ce site gasesc si eu informatii despre acest concurs.
Radu Badica

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 19 Sep 2005 09:01

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 19 Sep 2005 11:48

imi cer scuze in leg cu inf oferita. Se pare ca am inteles gresit, erau 3 pesti prinsi in total de catre toti concurentii.

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 19 Sep 2005 11:52

caaron scrie:imi cer scuze in leg cu inf oferita. Se pare ca am inteles gresit, erau 3 pesti prinsi in total de catre toti concurentii.
Cum adica trei pesti ??? Eu am numarat 8. dar cred ca deseara vor fii mai multe informatii :wink:

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 19 Sep 2005 15:16

Carprom, s-a facut "deseara" ... sau te pomenesti ca s-a scurtat ziua ??? :lol:

Pe langa clasament mai zi-ne si o vorba ceva, nu ca nu m-as descurca cu germana .... dar chiar nu pricep nimic :lol: :lol:

Stie cineva vreun site de limba engleza un pic mai generos in informatii?
EFM
Carping Club

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 19 Sep 2005 15:49

S-au prins 11 pesti intre 4-17.400 kg
76 de echipe participante din care 70, printre care si echipele romanesti, nu au prins nimic.Paisley a prins un peste
Locul 1 Echipa CB Bait cu 3 bucati
Dezamagire totala atat pentru participanti cat si pentru organizatori.Anul viitor se incearca organizarea acestui concurs pe Orient.
Second BEST is FIRST loser

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 19 Sep 2005 21:32

Ultimele info. pe care le stiu, sunt cele scrise si de Dan Cotelici :oops:

Sa speram ca la anul pe Lac de Orient va fi mai bine

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 20 Sep 2005 10:36

salut baieti, ne am intors din "aventura" din franta si cum stiti deja acolo nu am avut mari resultate. Nu am reusit in franta sa beau un cafe expres scurt ca lumea si acuma cu o ciasca in mana va povestesc pe scurt (nu am prea mult de povestit.. :oops: ) mersul evenimentelor. In primul rand, la deschidere pe podium erau toate stegurile, numai al nostru lipsea, dar ma rog, se intampla.. balta este superba (cum ati vazut de la pose) si imensa dar crapi sunt foarte putini (balta in 97 a fost secata total), noi am picat (ca de obicei am cules ce a ramas la estragere..) inauntru un golfulet cu apa mica, o bariera la 20 de m. de plante si copaci taiati peste tot, adica din 5m. in 5m. (voi va ganditi ca este un loc superb de crap.. si eu mam gandit la fel..cel putin in prima zi dupa ca am lasat 4 monture in apa agatate :lol: ). Stiam de la inceput (am vazut resultate de ani trecuti..) ca este un concurs super greu unde se castiga cu 2 sau trei crapi (si asa a si fost, a castigat o echipa engles cu 3 crapi..) dar nu am cresut ca o sa fie chiar asa de dur sa scuoti o oglinda frantusoica din apa. In sectorul nostru sa prins un singur crap de 4 kg. net in ultima zii, locul exterior la golfulet faimos, la intrare de la golf in stanga aveam Victor oana si pe malul cealalt ca completa bariera in care eram inchisi era o echipa de polonesi. Noi am pescuit inauntru golf cu o strategie de interceptare (era unica solutia a nostra) cu resultate 0. Nici nadit masiv nu te ajuata acolo find crapi putini scadeau sanse de a lua unul. Asa ca de al doila zii stiam deja resultat nostru, dar cum se zice :speranta moare ultima!! Speranta de fapt a murit cand sa incheiat concurs, contaza prea mult locul in baltile ca asta, de pilda englesi care conosteau bine balta sau inghesuit intr un sector unde pana la urma sa dovedit de a fi bun cum ziceau ei. Pe mine si pe radu oricum ne ramane in inima o esperienta frumoasa din care am invatat foarte mult si un gand, gandul ca o sa ne intorcem in franta sa ne luam revansa, nu o sa scapa asa de usor de noi :lol: . Pentru rest , desamagire a fost totala pentru toti participanti, prea putin peste, balta mare dar standuri bagati ca naiba ( victor se certa cu polonezi din stanga lui care dadau pe el, a venit arbitru sef si cum nu era de ajuns ne a bagat pe noi sa dam chiar in drapta noastra (adica in golf)pentru a putea pescui si ceilalti (baieti ,,,vorbim de 500 de hectare de balta :oops: ) oricum si comisia a deja stabilit ca anul vitoare concurs o sa se tina in Forest d'orient si nu in Amance care de 2 ani la rand a demonstrat ca nu este genul de balta pentru competitie de calibru acest (si dimensiuni pestilor prinsi nu a fost exagerata..). Oricum englesi erau foarte multi, olandesi la fel, mai putini nemti, si multe firme specializate ca GB bait, mainline, korda, greys, etc.. GB bait sa dovedit cea mai norocosa, sa zic pregatita imi se pare o aberatie, ganditiva ca erau echipe mainline, ccmoore etc.. toate super pregatite!! In sfarsit a fost frumos, ne am distrat cu radu si cu cealalti baieti di romania, si impreuna strigam la fel vorba: Franta, nu se termina asa, o sa ne intorcem!!!!!!!
Apropo, Englesi sunt simpatici dar beau alcool de rupe, cam mandri, dar au si dece...Sa traiasca crapul francez atunci.
ps. pentru detalii mai tecnice pe care le am omis sau curiositatii, sunt aici. numai bine si fir intins.

Scrie răspuns