World Carp Classic - Rod Hutchinson - 2005
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
RASPUNS
NU ESTE NICI O PROBLEMA ADRIAN
VINE SI VREMEA NOASTRA
PE ENGLEZI I-AM CUNOSCUT PERSONAL...AM UNUL IN FAMILIE 
-
PANAIT CEZAR
- senior member
LECTIE DE VIATA
Adriano,dupa cum observi (si daca compari cele doua subiecte de pe Forum) sint mai putini cei care iti ureaza "Bun venit si la mai mare"acum,dupa acest concurs foarte greu ,fata de cei care iti urau acest lucru dupa cistigarea penultimului concurs la care ai participat.Asa e in orice sport ,asa e si in viata.Numai cit timp esti primul si te mentii pe primul loc ,te cunoaste toata lumea .Cind ai cazut de pe primul loc ,in secunda doi esti uitat.Similar si in viata ,cit timp ai bani ,te cunoaste toata lumea,cind nu mai ai bani nu te mai cunoaste nimeni.Recunoasterea universala a valorii unui om este strict si identic proportionala cu averea lui si cu stacheta la care poate tine performanta lui.
Eu iti urez "Bine ai venit!"si "Fir intins !"
Eu iti urez "Bine ai venit!"si "Fir intins !"
Orice s-ar intimpla fii om,peste n-ai cum sa devii!
- Musaro Adriano
- veteran
Merci cezar si baieti, este pentru persoane ca voi ca mai merita mers inainte. Cezar in spate sunt multe interese, orgolii si sunt persone care sunt obisnuite sa joca murdar: asta e!! Pentru mine personal carpfishing este o pasiune pe care lam in sufletul, si, nu o sa fie minimalizata de persoane aceste, dimpotriva!! Merci baieti, si in scrisul meu am uitat o chestie: intradevar cupa a fost fenomenala: din cristal!!!! fir intins
- Daniel Costache
- veteran