Esti pescar? 5 - saptamana 26.09.2005 - 3 octombrie 2005
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
Esti pescar? 5 - saptamana 26.09.2005 - 3 octombrie 2005
1. Cata nada considerati ca ar trebui folosita la o partida de 24 ore pe Dravari? (in kg)
2. Ce marime de carlig folositi la o montura cu 2 boiliesuri de 18 mm?
3. Ce culoare de plumb considerati ca ofera cel mai bun camuflaj?
In continuare sponsorul concursului ramane Clubul Pelicanul, premiul: 1 bon de pescuit de 1 zi pe lacul Dravari
2. Ce marime de carlig folositi la o montura cu 2 boiliesuri de 18 mm?
3. Ce culoare de plumb considerati ca ofera cel mai bun camuflaj?
In continuare sponsorul concursului ramane Clubul Pelicanul, premiul: 1 bon de pescuit de 1 zi pe lacul Dravari
Ultima oară modificat 26 Sep 2005 21:59 de către Iliuta Goean, modificat de 2 ori în total.
Nu face ce nu-ti place!
1. cred ca nu poate exista un tipar pentru cantitatea de nada. este un factor variabil. la pescuit 'de placere' (nu concurs) 2-4kg, depinde de frecventa prezentarilor
2. korda wide gap nr 2
3. depinde de natura fundului, vegetatie. 'stone' daca e pietris sau nisip (mai rar la noi). cred ca verde inchis e ok pentru restul. daca e mal oricum nu conteaza ca plumbul nu se vede
2. korda wide gap nr 2
3. depinde de natura fundului, vegetatie. 'stone' daca e pietris sau nisip (mai rar la noi). cred ca verde inchis e ok pentru restul. daca e mal oricum nu conteaza ca plumbul nu se vede

Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
- Daniel Costache
- veteran
1. a.cam 1- 2 kg boilies si 1-2 kg pelete daca dau pe 2 paturi de nada (in functie de localizare) si astept sa pice ce pica/sau trece pe acolo (eventual as adauga ceva porumb, 2-3 kg max in aceasta perioada, cu atractant (SBS attractamino
). b.Sau max 2 kg daca pun capcana la crapii mari (rari ce-i drept
) si incerc cu bile de peste 20-22, pana la 24
(in aceasta perioada preponderent fishmeal / squid /octopus
).
2.a. Gamakatsu G-Carp Specimen 2.0 daca gasesc o zona fara namol. b.Daca este namol prefer Korda Longshank X 4 (sau ceva similar de la Owner, exista!... nu mai stiu cum ii zice
) si unul dintre boliliesuri este pop-up
.
3. a.Fara namol - oricare, de preferat culoare camuflaj (verde), tija flexibila (carp system). b. Namol - negru, romboidal, cu tija (aterizeaza
, nu se scufunda).c. Ierburi - verde-kaki - fie elicopter (simplu) fie cu tija, dar nu dau acolo daca descoper un
pat cu ierburi
.

2.a. Gamakatsu G-Carp Specimen 2.0 daca gasesc o zona fara namol. b.Daca este namol prefer Korda Longshank X 4 (sau ceva similar de la Owner, exista!... nu mai stiu cum ii zice

3. a.Fara namol - oricare, de preferat culoare camuflaj (verde), tija flexibila (carp system). b. Namol - negru, romboidal, cu tija (aterizeaza

joc
1...3 - 3.5 kg
2. FOX size2
3..pt darvari verdele e ideal , in fluviu folosesc negre
2. FOX size2
3..pt darvari verdele e ideal , in fluviu folosesc negre

1. Intre 3 si 6 kg functie de frecventa trasaturilor
2. Am incercat cel putin patru modele de ace exasperat de nr pestilor scapati ( Gamakatsu Super Hook 2 si 4, Korda Long Shank nr 2 si 4, Owner C8 nr 2, Nash Fang X nr 6 etc ) si indiferent de dimensiunea momelii cele mai putine rateuri le-am avut cu Korda Wide Gap nr 4
3. Culoare inchisa - negru, verde, maro
2. Am incercat cel putin patru modele de ace exasperat de nr pestilor scapati ( Gamakatsu Super Hook 2 si 4, Korda Long Shank nr 2 si 4, Owner C8 nr 2, Nash Fang X nr 6 etc ) si indiferent de dimensiunea momelii cele mai putine rateuri le-am avut cu Korda Wide Gap nr 4
3. Culoare inchisa - negru, verde, maro