superstitii

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 14 Oct 2005 20:19

Adica..cu Bafta ??? I-am urat lui Adriano pri SMS si a cistigat locul 1 la concurs :lol: :lol: :lol:

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 15 Oct 2005 10:52

Cea mai nashpa situatie...este nu cand ti se ureaza bafta...sau altele...ci, cand gasesti locul tau secret, nadit , la care visezi si ziua,care ti-a adus satisfactii.....OCUPAT !!!! :lol: :lol: :lol:

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 15 Oct 2005 12:30

@ carprom

apropo de nemtzi, cea mai ciudata urare am primit-o de la sotul unei prietene care este neamtz. era in preajma sarbatorilor de Paste, shi mi-a urat: "peshte fericit".

cat despre superstitii, nici eu nu am asa ceva, dar mi s-a intamplat anul acesta in delta o faza foarte tare, pe la ora 9 au venit nishte cetazeni care pretnideau ca pescuiam pe locurile lor, nadite de vreo 3 zile, si deoarece nu mi-am strans sculele shi le-am eliberat locurile, mi-au urat o BAFTA din tot sufetul. rezultatul: o tona de monturi pierdute, pick-up-uri sarite in timpul lansarii shi o glezna scrantita in timpul unui drill.
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!

micutu
member

Mesaj de micutu » 16 Oct 2005 20:14

tot e bine ... ai avut un drill :-)

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 18 Oct 2005 09:04

:D de cate ori am auzit-bafta sau succes,am plecat bou si am venit vaca,darcum sa mai zis daca pleci de dimineata nu te intilnesti cu nimeni.
cu nevasta sunt de acord :lol: -ce zice e litera de lege-e solunarul meu.

mike
new member

Stiinta, nu superstitie

Mesaj de mike » 18 Oct 2005 20:22

Eu nu sunt superstitios mai bine stau cu rigla si compasul in mana si mesteresc la ale mele in loc sa ma gandesc la prostii. Am totusi cateva fixuri. In orice nada presar malai, il iau pe Mihaita (fi-miu) cu mine la pescuit si nu-i spun pa nevesti-mii inainte sa plec. Mai am si alte trucuri dar le tin pentru mine (tot dintr-un fel de superstitie). Deci sunt superstitios oleaca. :P
Treat me like a xxx

Scrie răspuns