superstitii
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- XquiZZiT
- senior member
@ carprom
apropo de nemtzi, cea mai ciudata urare am primit-o de la sotul unei prietene care este neamtz. era in preajma sarbatorilor de Paste, shi mi-a urat: "peshte fericit".
cat despre superstitii, nici eu nu am asa ceva, dar mi s-a intamplat anul acesta in delta o faza foarte tare, pe la ora 9 au venit nishte cetazeni care pretnideau ca pescuiam pe locurile lor, nadite de vreo 3 zile, si deoarece nu mi-am strans sculele shi le-am eliberat locurile, mi-au urat o BAFTA din tot sufetul. rezultatul: o tona de monturi pierdute, pick-up-uri sarite in timpul lansarii shi o glezna scrantita in timpul unui drill.
apropo de nemtzi, cea mai ciudata urare am primit-o de la sotul unei prietene care este neamtz. era in preajma sarbatorilor de Paste, shi mi-a urat: "peshte fericit".
cat despre superstitii, nici eu nu am asa ceva, dar mi s-a intamplat anul acesta in delta o faza foarte tare, pe la ora 9 au venit nishte cetazeni care pretnideau ca pescuiam pe locurile lor, nadite de vreo 3 zile, si deoarece nu mi-am strans sculele shi le-am eliberat locurile, mi-au urat o BAFTA din tot sufetul. rezultatul: o tona de monturi pierdute, pick-up-uri sarite in timpul lansarii shi o glezna scrantita in timpul unui drill.
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!
- Vlasin Florin
- maniac
Stiinta, nu superstitie
Eu nu sunt superstitios mai bine stau cu rigla si compasul in mana si mesteresc la ale mele in loc sa ma gandesc la prostii. Am totusi cateva fixuri. In orice nada presar malai, il iau pe Mihaita (fi-miu) cu mine la pescuit si nu-i spun pa nevesti-mii inainte sa plec. Mai am si alte trucuri dar le tin pentru mine (tot dintr-un fel de superstitie). Deci sunt superstitios oleaca. 
Treat me like a xxx