Apreciati in ... bucati

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 25 Oct 2005 08:26

Vina si obligatia este celui ce o arunca in apa...parerea mea
Eu ma duc pe Main(fluviu) la pescuit si gunoiul asi putea sal arunc linistit in apa ca in 5 min la dus curentul 1 km mai jos, dar prefer sal iau cu mine si sal arunc acasa.
daca ar gindii si ar face toti la fel nu s-ar intimpla asa ceva. Sau poate vine timpul cind va baga garantie pe sticlele de plastic, asa cum este in Germania si asta totul prt a nu se polua natura

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 25 Oct 2005 08:56

Exista si pe la noi centre pentru colectarea hartiei, plasticului sau materialelor feroase. Numai batranii care nu au din ce trai sau tiganii cauta prin gunoie aceste materiale si le duc la centrele respective de la care primesc ceva bani (foarte putini daca ne gandim cat castiga firmele care se ocupa de colectarea si valorificarea materialelor reciclabile).
Eu strang aceste materiale si oadata pe luna le duc la centru (nu stau la coada pentru a incasa banii pe ele, le las si plec) sau le dau amaratilor care triesc din scormonitul in gunoaie.
Romanul e comod, nu se incurca cu nimicuri. Daca nu il platesti regeste, pentru o activitate ce tine de constiita si educatie, el nu misca un deget.

Vlasin Florin
maniac

mizerie

Mesaj de Vlasin Florin » 25 Oct 2005 09:40

:oops: probabil ca sacul de gunoi pe care toti al trebui sa il ia acasa nu mai incape in portbagaj :!: -acolo stau ticsiti crapi ,ciotani,mirlitele si plasele :evil:

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 25 Oct 2005 09:45

buna ideea cu garantia pe sticlele de plastic. in finlanda un pet de 1,5 l gol costa 40 de centzi iar la intrarea fiecarui supermarket exista aparate care preiau absolut orice fel de recipient comercializat in acel magazin si itzi da in schimb un bon care il potzi valorifica fie in bani fie in produse. simplu si eficient. daca ar exista si la noi acest sistem poate am vedea mai multe sticle sau alte mizerii prin ape.
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 25 Oct 2005 09:46

http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... er_id=1110
am si eu una din Spania de pe raul Ebro.
si in franta este malul plin de doze si plasticate.si frigidere masini de spalat.
si sint sigur ca in toate tarile unde nu se plateste garantie pe asa ceva(plasticate,doze)se arunca pe unde se apuca.

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 25 Oct 2005 18:35

Dramatic, ce pot sa spun. A cui e vina? Eu zic ca a Apelor Romane (legi doar pe hartie), Directia Silvica (patrule pana la cabana de pe maulul lacului si inapoi in oras), al AJPVS (controale din 2-2 ani), a pescarilor (flaconul gol e inutil, - oare????), etc. etc.

Poza a fost facuta in vara acestui an pe Lacul Izvorul Muntelui, in luna august

Moose_master
member

Mesaj de Moose_master » 27 Oct 2005 05:41

Carprom are dreptate,

Vina este a oligofrenului care isi arunca gunoiul oriunde altundeva , in afara pubelei de gunoi. Ar trebui oprit si pus sa inghta pet-ul pe care la aruncat pe jos.

Aici daca esti prins ca arunci gunoi pe strada iti iei o amenda de plangi noaptea in somn. Iar in USA unde toata lumea spune " vai ce mizerie si ce debandada" pe toti stalpii este semn cu "no littering", iar daca esti prins ca arunci pe jos iti iei la fel o amenda de-ti vine sa-ti dai pumni in gura.

Ce pacat de tarisoara mea ca nu poate iesi din noroi.... of.

Stima tuturor

Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 27 Oct 2005 10:17

O chestiune ce tine de educatie...sa vedeti ce este pe malurile DUNARII...TE IA GROAZA :lol:

freecarp
veteran

apreciati in bucati!

Mesaj de freecarp » 05 Noi 2005 22:51

de data asta pestii!

Imagine

Kulcsar Laszlo
Site editor

Mesaj de Kulcsar Laszlo » 06 Noi 2005 16:46

Excelent! Dar ce pesti sunt? Unde a fost facuta poza?

Scrie răspuns