Sfarsit de sezon la Darvari

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

andy
junior member

Mesaj de andy » 19 Noi 2005 17:10

andy scrie:cel mai bun site:crap.ro
cel mai bun pescar:Vladeanu Andrei
cel mai bun carlig:penetrator 1,gold label
cea mai buna lanseta:Nash titaium Xtreme
cea mai buna mulineta:Basia
cel mai bun Hooklink:Nash Trigga Link
cel mai bun fir:fox steel
cel mai bun inaintas:whiplash
cel mai bu rod pod:crok solar
cea mai buna nada:home made
cel mai bun plumb:in line Square korda
cea mai buna balta:aia a 2 a lui Parfene
cel mai bun ambasador:Maestru Cornel
si in ultimul rand cel mai bun restaurant: CASA RUSTIC

mihai pompiliu
member

Mesaj de mihai pompiliu » 19 Noi 2005 17:15

CM balta peris pentru experientele personate (testat mixuri,carlige etc)o balta unde poti avea satisfactii deosebite CM bune lansete cu care am pescuit sert carpium 3.90 3.5 lbs actiune progresiva super lansete blanc slim mandrina fuji inele zilconium CM bune carlige ashima C 420 CM buna nada home made (cu aroma indian spice)

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 20 Noi 2005 14:07

@Adriano
Asa e. La 3.000.000 Hobaia e scumpa. Dar putini stiu ca la abonament pretul e 2.000.000 si ai voie sa iei acasa 10kg. de crap intre 2kg. si 4 Kg. Abonamentul iti mai da dreptul sa pescuiesti noaptea.
De asemeni membrii asociatiei platesc 2.000.000 si pot lua 10kg. de peste acasa.
In acest fel nu cred ca mai e scumpa, tinind cont de faptul ca e f. bine populata, se poate prinde peste de pe orice loc, iar toamna asta s-au prins bucati de 17, 18 si 20Kg.
Pina si Marius Nicolae ( fotbalistul) a luat o bucata de 18Kg. Dar profesionistii, ce pot face? :lol:
Pacatul lui Pasat este ca nu-si face reclama. In timp ce unii fac reclama la greu si chiar agresiva, Dan nu vrea.
Totusi balta e plina.

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 21 Noi 2005 08:17

Nea Cornele,
Pe mine nu ma intereseaza sa iau peste acasa.
Varianta cu 1 milion/24 ore fara peste este cea care mi-ar conveni.Dpdv valoric e acelasi lucru cu 2 mil + 10 kg.
Hobaia nu mai are nevoie de reclama.Cred ca sunt putini cei care nu au auzit de ea, mai ales ca 2 ani la rand aici s-au tinut calificarile si un concurs de anvergura organizat de asociatia pe care o conduci.
Dan Pasat nu mai are nevoie de reclama.
Second BEST is FIRST loser

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 21 Noi 2005 11:24

Dane, pina la urma suntem pescari si la majoritatea ne place pestele. Asa ca un peste proaspat nu strica :lol:
Pasat are alta teorie. Nu exista balta unde sa nu se fure peste. Decit sa-l doseasca mai bine ii da el voie. Asa poate avea controlul mai bine.

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 21 Noi 2005 17:34

Nea Cornele, ca sa platesc 2 mil sunt obligat ori sa scot 20 din buzunar ( ceea ce nu mai reprezinta pretul baltii, ci o reducere normala), ori sa ma inscriu in asociatia d-voastra ( si aici intervin tot felul de interese, d-voastra cooptati noi membrii , iar Dl Pasat clienti). Pana la urma pretul baltii , este, de 3 mil. Ca luam sau nu peste, ca are sau nu peste mare si ca prinde toata lumea, este interpretabil in cazul in care vrem sa justificam pretul. Dar , pana la urma nu iti baga nimeni mana in buzunar...

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 21 Noi 2005 19:53

@ Mariane,
In primul rind vreau sa-ti marturisesc ceva. Nu am cautat si nu caut cooptarea de mambrii in asociatia mea.
Eu am o asociatie de crap, in care nu patrund decit nume consacrate, s-au tineri care promit.
La modul cel mai serios un pescar ca tine, are loc in asociatie oricind, in nici un caz orice individ care isi spune pescar de crap.
Referitor la Hobaia, orice pescar serios isi poate face abonament.
Nu vreau sa se inteleaga gresit. Aceasta masura este luata pur si simplu pt. protectia baltii.
Pretul nu vrea nimeni sa-l justifice, rezultatele o recomanda. Daca pescuiesti o data pe Hobaia, iti faci o cu totul alta impresie.
Dar vorba ta, nimeni nu iti baga mina in buzunar, nici nu vreau sa fac comparatii ca sa nu se interpreteze. Eu ramin la parertea mea. Hobaia poate concura cu orice balta. Deocamdata ramine cea mai populata si echilibrata pista din Romania. Si aceasi parere o impartasesc multi ce pescuiesc pe acolo.
Apropos, am observat ca apreciezi Tincabestiul pt. pestele pe care il are. Si e corect. dar nu comentezi nici pretul. :wink: E chestie de gust. :lol:

supercarpio
junior member

Mesaj de supercarpio » 21 Noi 2005 22:56

Hai sa postez si eu ceva...

Cea mai buna balta: Raul St. Lawrence, Statul NY, SUA.

Taxa $30/an pt. tot statul NY (cu suprafata > intreaga Romanie).

Va astept sa veniti si sa va arat niste locuri minunate.

-Marius

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 22 Noi 2005 10:34

Pai am inteles ca anul viitor CM se tine tot acolo. E adevarat ? Tu ce stii ?
Daca da, sigur ne vedem din nou.

supercarpio
junior member

Mesaj de supercarpio » 22 Noi 2005 19:44

Nici o veste 100% oficiala pe tema asta. Va tin la curent.

-Marius

Scrie răspuns