Vine Iarna

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 16 Dec 2005 22:09

daca ma gandesc, la partidele ce le-am facut impreuna cu tine Bruno!! :lol: :lol: :lol: nu numai anul asta,ma pufneste rasul numa cand ma gandesc la tripul de pe kott.see unde ai cazut ca rodpod-ul in apa :lol: :lol: :lol: ,
fiecare partida fara peste :-( :-( dar principalul este ca ne-am distrat la nebunie si asta conteaza.
fals nu cred ca am facut nimic! chiar daca am golit kartoane intregi de bere,ne-am spalat cu rachiu pe dinti si am facut gratare, dar ce sa faci daca pestele nu vrea sa pape :lol:
pe viitor! nu cred ca trebuie sa modificam nimic!! poate daca te-ai muta aici in Gm. :wink:
la anu eu vreau sa fac 2-3 tripuri in franta,in rest cum vine!! asa spontan ca atunci este cel mai frumos :wink:

sa treaca numai sarbatorile si ne apucam si de planuit :lol:
numai bine!!

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 17 Dec 2005 00:56

freecarp scrie:daca ma gandesc, la partidele ce le-am facut impreuna cu tine Bruno!! :lol: :lol: :lol: nu numai anul asta,ma pufneste rasul numa cand ma gandesc la tripul de pe kott.see unde ai cazut ca rodpod-ul in apa :lol: :lol: :lol: ,
fiecare partida fara peste :-( :-( dar principalul este ca ne-am distrat la nebunie si asta conteaza.
fals nu cred ca am facut nimic! chiar daca am golit kartoane intregi de bere,ne-am spalat cu rachiu pe dinti si am facut gratare, dar ce sa faci daca pestele nu vrea sa pape :lol:
pe viitor! nu cred ca trebuie sa modificam nimic!! poate daca te-ai muta aici in Gm. :wink:
la anu eu vreau sa fac 2-3 tripuri in franta,in rest cum vine!! asa spontan ca atunci este cel mai frumos :wink:

sa treaca numai sarbatorile si ne apucam si de planuit :lol:
numai bine!!
Cuvintele tale in urechile Domnului, si restul vine de la sine :lol: :lol: :lol:
Si nu-mi mai amintii de faza cu RodPodul, ca nu am baut nimica atunci :roll:

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 17 Dec 2005 11:38

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 18 Dec 2005 13:19

:D dupa tot ce am acumulat in acest an+noile achizitii,echipa caprele,din 2006 sa hotarat sa vada ce e de capul ei-vom merge la concursuri :!: speram sa nu se dea pe net si clasamentele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 18 Dec 2005 14:28

vlasin florin scrie::D dupa tot ce am acumulat in acest an+noile achizitii,echipa caprele,din 2006 sa hotarat sa vada ce e de capul ei-vom merge la concursuri :!: speram sa nu se dea pe net si clasamentele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eu va urez deja succes!

Schumi
veteran

Mesaj de Schumi » 18 Dec 2005 14:32

freecarp scrie:
vlasin florin scrie::D dupa tot ce am acumulat in acest an+noile achizitii,echipa caprele,din 2006 sa hotarat sa vada ce e de capul ei-vom merge la concursuri :!: speram sa nu se dea pe net si clasamentele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eu va urez deja succes!
Vezi ca si eu am urat succes cuiva pe topic si mi-am luat-o :lol: :lol:

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 18 Dec 2005 14:32

freecarp scrie:
eu va urez deja succes!
Dane, vezi ca in Romania sunt oamenii superticiosi :lol: nu e ca si aici und doreste unul altuia Noroc, Bafta, Succes... la pescuit

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 18 Dec 2005 14:33

Freecarp frate ne-ai omorat cu succesul !!! Colegu' de echipa o sa faca infarct cand va vedea asta . Cacate pe bete sa mai dregi din succesul ala , ca altfel nu cred ca luam un peste la anul :lol: :lol:

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 18 Dec 2005 14:42

scuze!!!
FIR INTINS!
SI c...t pe bete!
bine asa? sper sa fiu iertat!![/b]

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 18 Dec 2005 17:05

Super bine !!!!! DANKE :lol:

Scrie răspuns