ARSENAL
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
ARSENAL
spuneti mi va rog sau faceti mi o lista cu ce imi trebuie ca nu am decat 3 lansete dam si multe vargi pt la mal deunde sa iau niste boilesuri bune samd.daca se poate sa le cumpar din bucuresti.vreau si eu un crap fratilor macar de un kg.ca numai caras si ciortan la 300 de gr am prins toata viata mea nu va mint ,mi e rusine ca nu am si eu o poza pt album.cu respect dan zberg.
Dane frate!
lista-i lunga!!
bete bune la un pret bun iti recomand rangemaster ll de la fox sau alte variante ca:grys, century,daiwa,nash,etc.
mulinete shimano, daiwa
carlige hayabusa mk2,gamakatsu,fox.patrige,etc
pat bun JRC cocon
rod pod sant o gramada pe piata! eu am fishcon inox
senzori fox,sonar,carpsounder sau variante mai ieftine eu am carpsounder si TNT cu funk
bambine fox
corturi sant multe acolo dupa cum ai bani
niste bile si deja poti merge la crap
restu de ranite,genti, cutii,carute etc.le poti lua dupa gust.
si tot asa completezi ce iti lipseste! ca destul nu o sa ai niciodata daca te infectezi cu acest virus
sper sa te fi ajutat cat de cat.
lista-i lunga!!
bete bune la un pret bun iti recomand rangemaster ll de la fox sau alte variante ca:grys, century,daiwa,nash,etc.
mulinete shimano, daiwa
carlige hayabusa mk2,gamakatsu,fox.patrige,etc
pat bun JRC cocon
rod pod sant o gramada pe piata! eu am fishcon inox
senzori fox,sonar,carpsounder sau variante mai ieftine eu am carpsounder si TNT cu funk
bambine fox
corturi sant multe acolo dupa cum ai bani
niste bile si deja poti merge la crap
restu de ranite,genti, cutii,carute etc.le poti lua dupa gust.
si tot asa completezi ce iti lipseste! ca destul nu o sa ai niciodata daca te infectezi cu acest virus
sper sa te fi ajutat cat de cat.
@freecarp,
ai uitat:
-fir
-mincioc
-saltea de primire
-saci ecologici (pentru romanica, la voi... bastonul
)
si ce e mai important, LADA FRIGO "captusita" dupa preferinte cu bere, votca, jack, palinca
vorba unui clasic in viata (salut coco), "nu bei nu prinzi"
ai uitat:
-fir
-mincioc
-saltea de primire
-saci ecologici (pentru romanica, la voi... bastonul
si ce e mai important, LADA FRIGO "captusita" dupa preferinte cu bere, votca, jack, palinca
vorba unui clasic in viata (salut coco), "nu bei nu prinzi"
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro