Enervantii

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 25 Iun 2006 08:46

@dan zberg
Mai prietene nu are nimeni nimic cu incepatorii. Nici eu nu nu am experienta indelungata , dar inainte sa intreb ceva pe forum caut sa gasesc ce ma intereseaza printr-o simpla cautare.
Daca vrei sa invetzi ceva invata de la unii care stiu si te vor ajuta , nu de la niste "bula" care vb sa se afle in treaba. Cauta mesajele lui carprom, patabum , valivesa si multi altii , nu te lua dupa totzi care scriu. Invata daca vrei din experienta celor mai experimentatzi.
Citeste regulamentul acestui forum si mai vb. http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic1672.html

Schumi
veteran

Mesaj de Schumi » 25 Iun 2006 09:26

florioro scrie:@dan zberg
Mai prietene nu are nimeni nimic cu incepatorii. Nici eu nu nu am experienta indelungata , dar inainte sa intreb ceva pe forum caut sa gasesc ce ma intereseaza printr-o simpla cautare.
Daca vrei sa invetzi ceva invata de la unii care stiu si te vor ajuta , nu de la niste "bula" care vb sa se afle in treaba. Cauta mesajele lui carprom, patabum , valivesa si multi altii , nu te lua dupa totzi care scriu. Invata daca vrei din experienta celor mai experimentatzi.
Citeste regulamentul acestui forum si mai vb. http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic1672.html
Daca tot l-ai trimis pe Dan la citit regulamentul vezi si ce scrie la punctul 16.
Imagine

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 25 Iun 2006 09:30

@shumi
Esti curios de unde sunt??
De pe aici!!
Cu ce ma ocup??
Liber profesionist!!

Închis