Din 19.08.2006 la CIURILA se pescuieste si pe timp de noapte
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Din 19.08.2006 la CIURILA se pescuieste si pe timp de noapte
Din data de 19.08.2006 la Ciurila se pescuieste si pe timp de noapte. Taxa pe Padureni este de 100 Ron iar pe cele 2 lacuri de la Sutu este 60 Ron dar in curind intentionam sa mai micsoram taxele pe ambele lacuri. Noaptea se plateste taxa intreaga la fel ca pe timp de zi... Pentru mai multe lamuriri sau nelamuriri puteti apela cu incredere urm numere de telefon: 0722350276 Copil Liviu, 0724350617 Copil Victor, 0721376876 Nelu Aldea
Just Do It!
- Cristian Stancu
- member
Re: Din 19.08.2006 la CIURILA se pescuieste si pe timp de no
Pai mai bine spuneati....taxa este de 200 Ron/24h. Nu pot sa spun decat...SCUMP DOM'LE SCUMP!!!Vict0r scrie:Taxa pe Padureni este de 100 Ron iar pe cele 2 lacuri de la Sutu este 60 Ron Noaptea se plateste taxa intreaga la fel ca pe timp de zi...
Da-i romanului un deget si ....ti-l bea.
si mai si risti una alta din cate am inteles....
la banii astia nu prea inteleg de unde sa apara clienti , in conditiile in care darvariul ca exemplu este de 2 ori mai ieftin, si tancabestiul la aceeasi bani, si sunt niste balti cu deosebit de frumoase si cu o populatie piscicola de exceptie...
chiar daca este in alta parte a tarii, si pescarii de acolo nu pot veni pe cele 2 balti de mai sus, nu cred ca balta de la ciurila e gheseft la 2 milioane pe 24h.....
mai bine iti iei o zi in plus pt drum, si vii sa pescuiesti la dl. oana la darvari

la banii astia nu prea inteleg de unde sa apara clienti , in conditiile in care darvariul ca exemplu este de 2 ori mai ieftin, si tancabestiul la aceeasi bani, si sunt niste balti cu deosebit de frumoase si cu o populatie piscicola de exceptie...
chiar daca este in alta parte a tarii, si pescarii de acolo nu pot veni pe cele 2 balti de mai sus, nu cred ca balta de la ciurila e gheseft la 2 milioane pe 24h.....
mai bine iti iei o zi in plus pt drum, si vii sa pescuiesti la dl. oana la darvari