cornelserbu scrie:@ Razvan
N-ai cum sa-mi dai peste nas, fiindca-i prea departe marea nordului de marea neagrain rest ai perfecta dreptate, se poate prinde crap si cu o lanseta de 10 euro si cu o mulineta de 20 de euro si cu o nada de 2 euro/kg (in cazul ultimei, da-mi voie sa ma-ndoiesc), dar eu care pescuiesc de un an juma' , n-am de unde sa stiu...eu am cazut direct in 2006 si am vazut ca nici macar copiii nu mai pescuiau crap cu astfel de scule si mi-am zis c-or fi demodate, asa ca acum pescuiesc numai cu delkim si nimic altceva...vine crapul doar la avertizori...sa vezi si sa nu crezi !
![]()
![]()
Cea mai buna alegere
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlasin Florin
- maniac
-
vali nedelea
- member
Razvane nu il supara prea tare pe nenea CORNEL ca printre altele este si vanator si cine stie
Vai de profesorul care nu este depasit de elev

Vai de profesorul care nu este depasit de elev
Vali NEDELEA
www.siweida.ro
www.siweida.ro
- cornelserbu
- senior member
- cornelserbu
- senior member
la intrebarea de mai sus am fost ceva mai mult ironic poate din cauza postarii lui daiwa care a specificat ca santeti si profesor si vanator , la vanatorie nu ma bag daca nu cunosc si cum am mai spus ca nu va cunosc deci implicat il cred pe daiwa precum ca dmv ati fi profesor atunci mi-am zis sa pun o intrebare profesorului , ati luat-o sub forma de mishto?cornelserbu scrie:stai linistit acolo unde esti, fiindca-mi dau seama ca te-am confundat si cu asta incheiem
-
vali nedelea
- member
@Razvan
Ia zi tu asta vara cu ce nada ai dat pe acolo si ce rezultate a avut
Ia zi tu asta vara cu ce nada ai dat pe acolo si ce rezultate a avut
Vali NEDELEA
www.siweida.ro
www.siweida.ro