Cobra
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Jean Pescaru
- member
Cobra
Vreau sa imi iau si eu o cobra,dar nu stiu ce model.Nu am mai folosit si as dori ceva cu care se invata repede,dar sa fie si calitativa.
Multumesc
Multumesc
a&j fishing team
Re: Cobra
Solar SharpshooterJean Pescaru scrie:Vreau sa imi iau si eu o cobra,dar nu stiu ce model.Nu am mai folosit si as dori ceva cu care se invata repede,dar sa fie si calitativa.
Multumesc
Solar Sharpshooter e intr-adevar o alegere buna dar pretul,aprox. 70 euro, nu e pentru toata lumea.
Asa ca mai bine incerci modelul de la Korda sau pe cel de la Fox. Eu personal il am pe cel de la Fox ptr ca nu pescui cu bile mai mari de 18 mm dar daca dai cu bile mai mari poti incerca modelul de la Korda (20mm - 24mm). Si modelul Fox are parca un diametru mare.
Asa ca mai bine incerci modelul de la Korda sau pe cel de la Fox. Eu personal il am pe cel de la Fox ptr ca nu pescui cu bile mai mari de 18 mm dar daca dai cu bile mai mari poti incerca modelul de la Korda (20mm - 24mm). Si modelul Fox are parca un diametru mare.
Carpfishing... A way of life!
-
krockodiluL
- junior member
- Tilea Gabriel
- Moderator
-
Jean Pescaru
- member
- mihai pompiliu
- member
- Cristian Stancu
- member
-
Jean Pescaru
- member
DE la firma Cobra ai sanse foarte mici sa mai gasesti,deoarece a dat faliment. Singura solutie ramane una la mana a doua dar cine are cu greu se desparte de ea ptr ca sunt cele mai bune cobre.Cristian Stancu scrie:Jan,
Firma chiar tu ai amintit-o, e cea mai buna alegere pret calitate. COBRA
Carpfishing... A way of life!