Adi Oprea
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Adi Oprea
Pe numele sau adevarat Oprea Adrian,varsta 27ani,domiciliu in Alba Iulia,de profesie instructor sportiv cu profil handbal in prezent ocupandu-se de industria lemnului (la patron),proaspat casatorit (urmeaza masa si dansul in mai)pescar de mai mic copil dar nu de crap,pasionat in exclusivitate de pescuit,automobilism (F 1) si moto GP.Cam asa ar spune despre mine oricine m-ar cunoaste indeajuns de bine.Salutari baietilor si administrotorilor din acest forum.
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
- Vlasin Florin
- maniac
-
- member
@freecarp
Slabe sanse in judet sa sti eu mi-am zdrobit vara trecuta la Daia Romana in pescarii daca sti unde este si ceva partide la la Sacel langa Sibiu.A era sa uit 2 partide la Cunta-Drasov-Dostat.Gagiul care are baltile la Dostat e din Brasov dar nu da drumu la balti pe sistem c&r si are 2 balti pentru asa ceva super.Nanasul meu e jupan in Brasov asa ca i-am zis sa dea de patronul pescariilor si sa-l streseze putin poate-si face mila si de mine.Sunt baieti de la Cluj care merg destul de des acolo dar nu pe baltile minune.
Tuturor baietilor le multumesc de primirea ce mi-au facut-o.
Fire-ntinse baietii
Slabe sanse in judet sa sti eu mi-am zdrobit vara trecuta la Daia Romana in pescarii daca sti unde este si ceva partide la la Sacel langa Sibiu.A era sa uit 2 partide la Cunta-Drasov-Dostat.Gagiul care are baltile la Dostat e din Brasov dar nu da drumu la balti pe sistem c&r si are 2 balti pentru asa ceva super.Nanasul meu e jupan in Brasov asa ca i-am zis sa dea de patronul pescariilor si sa-l streseze putin poate-si face mila si de mine.Sunt baieti de la Cluj care merg destul de des acolo dar nu pe baltile minune.
Tuturor baietilor le multumesc de primirea ce mi-au facut-o.
Fire-ntinse baietii
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
- radumatica
- veteran
- Tilea Gabriel
- Moderator