Astept un raspuns.
MESAJ AGRESIV SAU OBSCEN????????
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
MESAJ AGRESIV SAU OBSCEN????????
Ieri am postat un topic (topic pentru incepatori) si astazi am constatat cu stupoare ca disparuse. Ma intreb de ce?
Ce o fi fost " agresiv sau obscen" in faptul ca am deschis un topic in care pescarii incepatori pot pune intrebari despre pescuit, pesti si alte subiecte fara a fi luati peste picior de catre unii veterani de pe forum (care probabil au uitat vremurile cand sau apucat de pescuit).
Astept un raspuns.
Astept un raspuns.
-
Vizitator
prin stilul tau de a scrie ai atacat persoane nevinovate,eu am citit postarea ta.
site-ul are o functie de cautare-FOLOSESTE-O,si daca nu vei gasi raspuns la intrebarile tale,lucru de care ma indoiesc,deschide un topic.
lumea s-a saturat sa raspunda mereu si mereu la aceleas intrebari pt ca unora le e lene sa citeasca.
site-ul are o functie de cautare-FOLOSESTE-O,si daca nu vei gasi raspuns la intrebarile tale,lucru de care ma indoiesc,deschide un topic.
lumea s-a saturat sa raspunda mereu si mereu la aceleas intrebari pt ca unora le e lene sa citeasca.