PERIS 31 august - 2 Septembrie
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
PERIS 31 august - 2 Septembrie
Am fost pe 31 august la Peris pt. o partida de aprox 36 de ore. Super balta, conditii excelente de pescuit, balta este luminata, peste este foarte mult.
Nu a intrat la mine captura dar prindeam regulat crapi de 6-7kg.
Din pacate am avut bile de 15 si 16 si nu puteam sa impiedic ciortanul sa traga desi am pus si 3 bile de 15 pe fir!!!
Cred ca au fost in jur de 15-20 de ciortani si 8 crapi.
O sa revin cu siguranta la PERIS...unde sunt sigur ca o sa imi stabilesc un nou record personal.
Dl. Albastroiu este o gazda exceptionala. Multumiri...
Andrei
Nu a intrat la mine captura dar prindeam regulat crapi de 6-7kg.
Din pacate am avut bile de 15 si 16 si nu puteam sa impiedic ciortanul sa traga desi am pus si 3 bile de 15 pe fir!!!
Cred ca au fost in jur de 15-20 de ciortani si 8 crapi.
O sa revin cu siguranta la PERIS...unde sunt sigur ca o sa imi stabilesc un nou record personal.
Dl. Albastroiu este o gazda exceptionala. Multumiri...
Andrei
.
@cipibm, da' de 2 bile de 20 pe rig tot pe Peris ce zici?
stie Andrei ce zice cu 3 bile de 15 pe rig...daca puneam o bila de 20 pe rig, intrau in "nestire" ciortani de 1,5- 3 kg.
@Andrei, dupa ce ai plecat tu, am luat o "perisoara" de 13,700 kg la monster pursuit la 2 bile de 20 pe rig
Voi merge miercuri (12.09) si voi da la bile de 24
...poate intra "jenel" ..ala de aproape 30 kg 
stie Andrei ce zice cu 3 bile de 15 pe rig...daca puneam o bila de 20 pe rig, intrau in "nestire" ciortani de 1,5- 3 kg.
@Andrei, dupa ce ai plecat tu, am luat o "perisoara" de 13,700 kg la monster pursuit la 2 bile de 20 pe rig
Voi merge miercuri (12.09) si voi da la bile de 24
-
Cezar Bibu
- member
si mai merge si un snow de 20 cu 15 in fata tot din monster pursuit bine dipuit............cine a fost in dreapta mea stie!!!!!
DUMNEZEU ESTE PESCAR !!!
www.clubul-pescarilor.ro
www.clubul-pescarilor.ro
.
Danezu, si cine a fost in stanga ta...stie mai bine
MULTUMESC pt. bile frate! Raman dator pt urmatoarea partida
FIR INTINS la concurs!
MULTUMESC pt. bile frate! Raman dator pt urmatoarea partida
FIR INTINS la concurs!