Mai 2007freecarp scrie:asa da!tudor oprescu scrie:Secret pentru cei care n-au fost inca !
Bruno din ce an e poza aia cu Jan?
belgia 2007
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
iata si pozele de azi noapte
am avut 5 prezentari ,am prins 2 , doi au rupt si un al3-lea l-am scapat ,cum apa a inceput sa se raceasca am schimbat nada si pescuiesc acum numai cu bile care contin cat mai putin fainuri de peste si cat mai mult fructa iar rezultatul nu sa lasat foarte mult asteptat ,am prins unu de 13.5 kg si unu de 12,4 kg

am avut 5 prezentari ,am prins 2 , doi au rupt si un al3-lea l-am scapat ,cum apa a inceput sa se raceasca am schimbat nada si pescuiesc acum numai cu bile care contin cat mai putin fainuri de peste si cat mai mult fructa iar rezultatul nu sa lasat foarte mult asteptat ,am prins unu de 13.5 kg si unu de 12,4 kg

Mda... Alta tara, alt aer, alti pescari
Eu am 5 astfel de prezentari intr-un sezon. Intr-un sezon bun.
Nu mi-o lua in nume de rau, pur si simplu in Timis nu exista balti unde sa apara asa ceva la carligul tau asa des, or timp de iesiri de 4-7 zile, in zona sau in alta parte, zau nu am decat de 1-2 ori pe an
Nu mi-o lua in nume de rau, pur si simplu in Timis nu exista balti unde sa apara asa ceva la carligul tau asa des, or timp de iesiri de 4-7 zile, in zona sau in alta parte, zau nu am decat de 1-2 ori pe an
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
-
BogdanPopa
- member
Teacher cam aceeasi situatie si in Bihor,noi am avea LIVADA..lac cu peste mare,numai ca sunt cam satui,dar chiar vorbeam cu un prieten intr-o zi..mergem in Ungaria cu totii..cei din vestul tzarii,sau la Bucuresti..ca altfel nu vom fi fericiti cum e Razvan in veci
.Bravo Razvan...si la mai mare
.FIR INTINS!
Crap daca nu prind un crap:)))
ma bucur pt experienta ta petrecuta in ungaria ,ideal ar fi daca fiecare dintre noi aici si-ar face un topic (precum al meu de ex )unde sa-si expuna capturile,descriere in felul cum a decurs sesiunea,la ce bile etc etccipibm scrie:@Razvan -La frig ma refeream atunci cand l-am vazut pe prietenul tau in apa cu crapul in luna mai.Visavis de pescuitul la crap in aceasta perioada, am si eu o experienta placuta din acest weekend pe o balta de 220 ha din Ungaria.
@teacher
in Ro din pacate exemplare ceva mai mari se gasesc in balti private de unde nimeni nu-i mai poate instraina (sau ma rog
),banuiesc ca exemplarele din dunare ajung imediat in fridgidere
,aici pe balta unde merg eu exista o populatie de crapi care in jurul a 15 ani si abea acum cantaresc intre max 15- 20 kg ,e pacat ca acesti pesti sa-i ia lumea acasa totusi le trebuiesc ceva ani ca sa ajunga la o asemenea greutate
@Bogdan
ms mult pt incurajari
in Ro din pacate exemplare ceva mai mari se gasesc in balti private de unde nimeni nu-i mai poate instraina (sau ma rog
@Bogdan
ms mult pt incurajari
Razvan: Ai dreptate, unicele exemplare peste 10 kg din Ro sunt, aproape fara exceptii, in baltile unor (putini!) privati. Intrucat apele unde se practica cu adevarat C&R le numeri pe degete in toata tara, patronii insisi dau buzna in populatia de peste, care ajunge la piata
Castigul usor de toamna la recoltare, le ia ochii, asa ca nimeni nu are interes deosebit sa aiba exemplare mari ( care cresc mai incet, si-s in pericol de a fi braconati). Sa nu spun ca majoritatea patronilor sunt dispusi sa vanda exemplarele mari capturate de pescar, iar "traistarii" cu bani dau oricat sa duca acasa ceva mare cu care sa se laude vecinilor. Asta-vara, la Cetariu, unu' voia sa-mi dea 1milion numai sa-i cedez crapul de 12 kile ce-l prinsesem, sau barem 500.000 sa se pozeze cu el
Pana la urma am acceptat o bere. Pentru poza!!!
Am crezut ca ma impusca vazandu-ma ca-l eliberez 
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))