belgia 2007

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Închis
carprom
maniac

Mesaj de carprom » 19 Oct 2007 21:00

freecarp scrie:
tudor oprescu scrie:Secret pentru cei care n-au fost inca ! :lol:
asa da!

Bruno din ce an e poza aia cu Jan?
Mai 2007

cipibm
senior member

Mesaj de cipibm » 21 Oct 2007 12:43

Calda apa.(cred) :roll:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 21 Oct 2007 12:52

cipibm scrie:Calda apa.(cred) :roll:
inca acceptabila ,2 min te rog si vor urma pozele de azi-noapte :mrgreen:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 21 Oct 2007 12:56

iata si pozele de azi noapte ;-)
am avut 5 prezentari ,am prins 2 , doi au rupt si un al3-lea l-am scapat ,cum apa a inceput sa se raceasca am schimbat nada si pescuiesc acum numai cu bile care contin cat mai putin fainuri de peste si cat mai mult fructa iar rezultatul nu sa lasat foarte mult asteptat ,am prins unu de 13.5 kg si unu de 12,4 kg
Imagine
Imagine

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 21 Oct 2007 14:56

Mda... Alta tara, alt aer, alti pescari :oops: Eu am 5 astfel de prezentari intr-un sezon. Intr-un sezon bun. :evil:
Nu mi-o lua in nume de rau, pur si simplu in Timis nu exista balti unde sa apara asa ceva la carligul tau asa des, or timp de iesiri de 4-7 zile, in zona sau in alta parte, zau nu am decat de 1-2 ori pe an :cry:
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 21 Oct 2007 15:17

Teacher cam aceeasi situatie si in Bihor,noi am avea LIVADA..lac cu peste mare,numai ca sunt cam satui,dar chiar vorbeam cu un prieten intr-o zi..mergem in Ungaria cu totii..cei din vestul tzarii,sau la Bucuresti..ca altfel nu vom fi fericiti cum e Razvan in veci :lol: :lol: :lol: .Bravo Razvan...si la mai mare ;-) .FIR INTINS!
Crap daca nu prind un crap:)))

cipibm
senior member

Mesaj de cipibm » 21 Oct 2007 18:15

@Razvan -La frig ma refeream atunci cand l-am vazut pe prietenul tau in apa cu crapul in luna mai.Visavis de pescuitul la crap in aceasta perioada, am si eu o experienta placuta din acest weekend pe o balta de 220 ha din Ungaria.

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 21 Oct 2007 19:23

cipibm scrie:@Razvan -La frig ma refeream atunci cand l-am vazut pe prietenul tau in apa cu crapul in luna mai.Visavis de pescuitul la crap in aceasta perioada, am si eu o experienta placuta din acest weekend pe o balta de 220 ha din Ungaria.
ma bucur pt experienta ta petrecuta in ungaria ,ideal ar fi daca fiecare dintre noi aici si-ar face un topic (precum al meu de ex )unde sa-si expuna capturile,descriere in felul cum a decurs sesiunea,la ce bile etc etc

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 21 Oct 2007 19:30

@teacher
in Ro din pacate exemplare ceva mai mari se gasesc in balti private de unde nimeni nu-i mai poate instraina (sau ma rog :mrgreen: ),banuiesc ca exemplarele din dunare ajung imediat in fridgidere :evil: ,aici pe balta unde merg eu exista o populatie de crapi care in jurul a 15 ani si abea acum cantaresc intre max 15- 20 kg ,e pacat ca acesti pesti sa-i ia lumea acasa totusi le trebuiesc ceva ani ca sa ajunga la o asemenea greutate
@Bogdan
ms mult pt incurajari ;-)

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 22 Oct 2007 06:46

Razvan: Ai dreptate, unicele exemplare peste 10 kg din Ro sunt, aproape fara exceptii, in baltile unor (putini!) privati. Intrucat apele unde se practica cu adevarat C&R le numeri pe degete in toata tara, patronii insisi dau buzna in populatia de peste, care ajunge la piata :evil: Castigul usor de toamna la recoltare, le ia ochii, asa ca nimeni nu are interes deosebit sa aiba exemplare mari ( care cresc mai incet, si-s in pericol de a fi braconati). Sa nu spun ca majoritatea patronilor sunt dispusi sa vanda exemplarele mari capturate de pescar, iar "traistarii" cu bani dau oricat sa duca acasa ceva mare cu care sa se laude vecinilor. Asta-vara, la Cetariu, unu' voia sa-mi dea 1milion numai sa-i cedez crapul de 12 kile ce-l prinsesem, sau barem 500.000 sa se pozeze cu el :mrgreen: Pana la urma am acceptat o bere. Pentru poza!!! :mrgreen: Am crezut ca ma impusca vazandu-ma ca-l eliberez :D
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Închis