Si, intrucat avantajele unei barcute pentru pescuit au devenit incontestabile pentru oricine, va invit sa participati cu idei. Dimensiuni. Echipare. Viteza. Facilitati ( numai pentru nadit, e nevoie sau nu de un sonar, un GPS, etc?). Pret maxim acceptabil. Orice va trece prin cap legat de acest subiect, si de aia l-am numit "barcute pentru pescuit" sinu numai pentru "nadit". Nu va sfiiti sa emiteti chiar si pretentii extravagante, gen SF, nu se stie de unde rasare o idee valoroasa! Am sa va tin la curent cu ceea ce mi-am cristalizat eu in minte legat de acest subiect, dar nu vreau sa va influentez inca. Iarna este lunga, si avem timp ca, impreuna, sa ducem poate la capat un model viabil si nu foarte scump, accesibil tuturor. Sau, de ce nu, vom publica planuri detaliate, ca fiecare sa-si poata face asa ceva
navomodele de pescuit
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
navomodele de pescuit
Deschid acest topic, intrucat activez si pe un site specializat pe modelism, si unde o pleiada de tineri ( sau fosti tineri) se straduiesc sa (re)descopere cu ce ne pot ajuta pe noi, pescarii de crap.
Si, intrucat avantajele unei barcute pentru pescuit au devenit incontestabile pentru oricine, va invit sa participati cu idei. Dimensiuni. Echipare. Viteza. Facilitati ( numai pentru nadit, e nevoie sau nu de un sonar, un GPS, etc?). Pret maxim acceptabil. Orice va trece prin cap legat de acest subiect, si de aia l-am numit "barcute pentru pescuit" sinu numai pentru "nadit". Nu va sfiiti sa emiteti chiar si pretentii extravagante, gen SF, nu se stie de unde rasare o idee valoroasa! Am sa va tin la curent cu ceea ce mi-am cristalizat eu in minte legat de acest subiect, dar nu vreau sa va influentez inca. Iarna este lunga, si avem timp ca, impreuna, sa ducem poate la capat un model viabil si nu foarte scump, accesibil tuturor. Sau, de ce nu, vom publica planuri detaliate, ca fiecare sa-si poata face asa ceva

Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
-
Doru Ionica
- member
-
Doru Ionica
- member
Ma gandesc si la posesorii de asa ceva ( sau mai ales la ei, in prima etapa). Ei sunt cei mai in masura sa ne spuna ce la place si mai ales ce NU le place la barcuta lor. Astfel vom afla ce se poate corecta si cum. Deci, nu va sfiiti sa va laudati cu ce aveti in dotare!!!
- apetrea adrian
- senior member
1. mai mult de trei drumuri pe la 150 metri dus intors nu tine acumulatorul
2. este un plastic foarte casant la frig
3. partea mecanica este foarte slaba ( capata jocuri in angrenaje)
in cartea ei scrie ca acululatorul tine 45 de minute dar sa ma f...t in ea de germana, ca daca nu stii .........
si mai lasati-ma in pace nu imi mai aduceti aminte de ea

2. este un plastic foarte casant la frig
3. partea mecanica este foarte slaba ( capata jocuri in angrenaje)
in cartea ei scrie ca acululatorul tine 45 de minute dar sa ma f...t in ea de germana, ca daca nu stii .........
si mai lasati-ma in pace nu imi mai aduceti aminte de ea
Exact in ideea asta am si deschis topicul. Cel mai bine se invata din greseli, iar bunicu'meu zicea ca esti "artist" daca inveti din ale altora
! Poate reusim sa punem cap la cap un minimum de cerinte pentru o adevarata barcuta de pescuit ( nu numai de NADIT!). Mai spuneti CE va place si CE NU va place la alte barcute, sau chiar ale voastre, mi-s convins ca va iesi o discutie constructiva!