1

2

3

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Sa-ti spun cinstit...mie nu-mi place Comoul, si de ce ? Ca este modern la tineret in ziua de azi, toti umbla pe strada in camuflaj.CristianSurdu scrie:Bruno, mijtoace toate....da' unu de camuflaj nu gasesti?![]()
Da, kaki merge si se preteaza cel mai bine ( mai ales ca nemtzii sunt "disperatzi" dupa kaki ) dar eu tot la varianta de camuflaj raman...personal sunt realmente disperat dupa camo woodflorioro scrie:Varianta 3 mi se pare mai ok pentru fermuarul de la buzunare si buzunarul de la piept.
Banuiesc ca astea sunt doar modelele, culoare o sa fie Kaki.
Bruno frate...ma doare in CUR ca umbla aia in camuflaj pe strada....carprom scrie:Sa-ti spun cinstit...mie nu-mi place Comoul, si de ce ? Ca este modern la tineret in ziua de azi, toti umbla pe strada in camuflaj.CristianSurdu scrie:Bruno, mijtoace toate....da' unu de camuflaj nu gasesti?![]()
Si tot parerea mea e ca Camuflajul este ptr vinatori....mai putin ptr pescari, mai ales cei de crap
Cristi frate....si pe mine, si nici o haina de pescuit de a mea, e asaCristianSurdu scrie: Bruno frate...ma doare in CUR ca umbla aia in camuflaj pe strada....
Toate hainele mele pt. pescuit sunt asa![]()

Si pe ale mele scrie: Cristian "Mosharu" Surducarprom scrie:Cristi frate....si pe mine, si nici o haina de pescuit de a mea, e asaCristianSurdu scrie: Bruno frate...ma doare in CUR ca umbla aia in camuflaj pe strada....
Toate hainele mele pt. pescuit sunt asa![]()
![]()
Apropo...pe spate vine asta