valpangica vs razvan

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul crapului

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Închis
Val Pangica
member

Mesaj de Val Pangica » 17 Ian 2008 14:04

Trebuie sa explic un pic si termenii astia folositi . In primul rind i-am folosit ca sa incerc sa-i explic lui Razvan ca nu e vorba de un concurs APCR sau Senzor , ca stiu ca aici devenea arici si credea ca raspund
ca sa iau partea cuiva . Eu nici nu ii stiu pe oamenii astia care au propus acest concurs .
Am zis nevinovat , pentru ca oradenii l-au postat cuminte si fara tam - tam si au asteptat ca daca cineva din ceie de aici sunt interesati sa se inscrie . Punct .
Am zis de importanta locala - da este corect ! Dat fiind faptul ca in Bucuresti sunt strinsi peste 50 % din pescarii de crap si datorita drumului de 600 km dintre Oradea si Bucuresti , inclin sa cred ca cei care vor participa vor fi , cu citeva exceptii , pescariii ai unor cluburi din zona. Pe scurt , nu e Cupa natiunilor pe Sarulesti , nu sunt calificari la mondiale , samd .
Ia vezi daca citesti asa - suna altfel ?

flycarp
senior member

Mesaj de flycarp » 17 Ian 2008 14:54

suna doar un pic altfel :D .de ce ?ptr ca nu sunt de acord cu faptul ca e de importanta locala.din ce stiu eu e primul concurs de genul asta care se tine.si pe lista de inscrisi apar senzor,clubul ovidius din constanta(1000 de km) sau clubul sbs hungary.si sunt doar 6 echipe deocamdata inscrise.mai sunt 4 locuri..."in bucuresti sunt stransi peste 50% din pescarii de crap".asta de unde mai e? :D

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 17 Ian 2008 15:22

flycarp scrie:"in bucuresti sunt stransi peste 50% din pescarii de crap".asta de unde mai e? :D
cum de unde e fly? :mrgreen:
50% din pescarii de crap" din aia super buni pe care nui prinzi la concurs gen WCC ;-) e prea greu concursul asta pt nasul lor ,ei sant invatati la fleacuri din astea de ciortaniade :mrgreen:

flycarp
senior member

Mesaj de flycarp » 17 Ian 2008 15:24

am uitat.nu am nimic in comun cu organizarea concursului! :D

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 17 Ian 2008 16:46

Razvan.D scrie:
flycarp scrie:"in bucuresti sunt stransi peste 50% din pescarii de crap".asta de unde mai e? :D
cum de unde e fly? :mrgreen:
50% din pescarii de crap" din aia super buni pe care nui prinzi la concurs gen WCC ;-) e prea greu concursul asta pt nasul lor ,ei sant invatati la fleacuri din astea de ciortaniade :mrgreen:
Razvane nu cred ca e bine acum sa incepi tam tamul ,dat fiind faptul ca nu mai esti moderator si poti spune ce vrei.hai mai bine sa fim toti o mare familie :D
APCR-CS CARPZONE

Val Pangica
member

Mesaj de Val Pangica » 17 Ian 2008 18:47

flycarp scrie:am uitat.nu am nimic in comun cu organizarea concursului! :D
Nu stiu daca esti in comitetul de organizare , dar vreau sa-ti spun ca ca daca esti , pacatuiesti fata de bucuresteni , care sustin acest concurs si balta pe care se organizeaza . De unde stii tu ca nu fac parte din echipa Senzor , inscrisa la acest concurs ? Am acceptat apriori anumite exceptii ( vezi Constanta si Senzor ) dar acum sa nu credem ca acest concurs este miezul circuitului competional din Romania ! Este de importanta local si isi propune cred eu promovarea competitiei pe plan local , in baza unei balti excelente , nou intrata in circuit .

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 17 Ian 2008 19:23

Val Pangica scrie:Trebuie sa explic un pic si termenii astia folositi . In primul rind i-am folosit ca sa incerc sa-i explic lui Razvan ca nu e vorba de un concurs APCR sau Senzor , ca stiu ca aici devenea arici si credea ca raspund
ca sa iau partea cuiva . Eu nici nu ii stiu pe oamenii astia care au propus acest concurs .
Am zis nevinovat , pentru ca oradenii l-au postat cuminte si fara tam - tam si au asteptat ca daca cineva din ceie de aici sunt interesati sa se inscrie . Punct .
Am zis de importanta locala - da este corect ! Dat fiind faptul ca in Bucuresti sunt strinsi peste 50 % din pescarii de crap si datorita drumului de 600 km dintre Oradea si Bucuresti , inclin sa cred ca cei care vor participa vor fi , cu citeva exceptii , pescariii ai unor cluburi din zona. Pe scurt , nu e Cupa natiunilor pe Sarulesti , nu sunt calificari la mondiale , samd .
Ia vezi daca citesti asa - suna altfel ?
Personal consider ca gresesti cand spui ca 50% din pescarii de crap sunt masati in capitala. Trebuie sa recunoastem ca cei din acea zona sunt privilegiati datorita zonei,a faptului ca acolo este capitala Romaniei si atat , nu au inventat coada la pruna si nu sunt cu nimic superiori celorlalti pescari. Si in capitala,la fel ca si in restul oraselor sunt oameni de toate felurile,la fel si pescarii. In alta ordine de idei trebuie sa te gandesti ca poti jigni colegii de forum cand spui ca nu mergi la acel concurs fiindca este lipsit de importanta. De aceea exista reactii impotriva postarilor tale si comportamentul se asociaza cu faptul ca esti din Bucuresti.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 17 Ian 2008 19:33

@ VAL

stai sa vedem daca am inteles intai , ai vrut sa spui ca in Bucuresti sunt 50 % din pescarii de crap de competitie ( care participa la concursuri in mod regulat ) nu in general pescarii de crap , nu ? Banuiesc , sau ?