valpangica vs razvan
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Val Pangica
- member
Trebuie sa explic un pic si termenii astia folositi . In primul rind i-am folosit ca sa incerc sa-i explic lui Razvan ca nu e vorba de un concurs APCR sau Senzor , ca stiu ca aici devenea arici si credea ca raspund
ca sa iau partea cuiva . Eu nici nu ii stiu pe oamenii astia care au propus acest concurs .
Am zis nevinovat , pentru ca oradenii l-au postat cuminte si fara tam - tam si au asteptat ca daca cineva din ceie de aici sunt interesati sa se inscrie . Punct .
Am zis de importanta locala - da este corect ! Dat fiind faptul ca in Bucuresti sunt strinsi peste 50 % din pescarii de crap si datorita drumului de 600 km dintre Oradea si Bucuresti , inclin sa cred ca cei care vor participa vor fi , cu citeva exceptii , pescariii ai unor cluburi din zona. Pe scurt , nu e Cupa natiunilor pe Sarulesti , nu sunt calificari la mondiale , samd .
Ia vezi daca citesti asa - suna altfel ?
ca sa iau partea cuiva . Eu nici nu ii stiu pe oamenii astia care au propus acest concurs .
Am zis nevinovat , pentru ca oradenii l-au postat cuminte si fara tam - tam si au asteptat ca daca cineva din ceie de aici sunt interesati sa se inscrie . Punct .
Am zis de importanta locala - da este corect ! Dat fiind faptul ca in Bucuresti sunt strinsi peste 50 % din pescarii de crap si datorita drumului de 600 km dintre Oradea si Bucuresti , inclin sa cred ca cei care vor participa vor fi , cu citeva exceptii , pescariii ai unor cluburi din zona. Pe scurt , nu e Cupa natiunilor pe Sarulesti , nu sunt calificari la mondiale , samd .
suna doar un pic altfel
.de ce ?ptr ca nu sunt de acord cu faptul ca e de importanta locala.din ce stiu eu e primul concurs de genul asta care se tine.si pe lista de inscrisi apar senzor,clubul ovidius din constanta(1000 de km) sau clubul sbs hungary.si sunt doar 6 echipe deocamdata inscrise.mai sunt 4 locuri..."in bucuresti sunt stransi peste 50% din pescarii de crap".asta de unde mai e? 
-
George-Alexandru
- senior member
Razvane nu cred ca e bine acum sa incepi tam tamul ,dat fiind faptul ca nu mai esti moderator si poti spune ce vrei.hai mai bine sa fim toti o mare familieRazvan.D scrie:cum de unde e fly?flycarp scrie:"in bucuresti sunt stransi peste 50% din pescarii de crap".asta de unde mai e?![]()
50% din pescarii de crap" din aia super buni pe care nui prinzi la concurs gen WCCe prea greu concursul asta pt nasul lor ,ei sant invatati la fleacuri din astea de ciortaniade
APCR-CS CARPZONE
-
Val Pangica
- member
Nu stiu daca esti in comitetul de organizare , dar vreau sa-ti spun ca ca daca esti , pacatuiesti fata de bucuresteni , care sustin acest concurs si balta pe care se organizeaza . De unde stii tu ca nu fac parte din echipa Senzor , inscrisa la acest concurs ? Am acceptat apriori anumite exceptii ( vezi Constanta si Senzor ) dar acum sa nu credem ca acest concurs este miezul circuitului competional din Romania ! Este de importanta local si isi propune cred eu promovarea competitiei pe plan local , in baza unei balti excelente , nou intrata in circuit .flycarp scrie:am uitat.nu am nimic in comun cu organizarea concursului!
Personal consider ca gresesti cand spui ca 50% din pescarii de crap sunt masati in capitala. Trebuie sa recunoastem ca cei din acea zona sunt privilegiati datorita zonei,a faptului ca acolo este capitala Romaniei si atat , nu au inventat coada la pruna si nu sunt cu nimic superiori celorlalti pescari. Si in capitala,la fel ca si in restul oraselor sunt oameni de toate felurile,la fel si pescarii. In alta ordine de idei trebuie sa te gandesti ca poti jigni colegii de forum cand spui ca nu mergi la acel concurs fiindca este lipsit de importanta. De aceea exista reactii impotriva postarilor tale si comportamentul se asociaza cu faptul ca esti din Bucuresti.Val Pangica scrie:Trebuie sa explic un pic si termenii astia folositi . In primul rind i-am folosit ca sa incerc sa-i explic lui Razvan ca nu e vorba de un concurs APCR sau Senzor , ca stiu ca aici devenea arici si credea ca raspund
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
- Tilea Gabriel
- Moderator
-
Val Pangica
- member
- Tilea Gabriel
- Moderator
Aveam impresia ca sa inteles alceva , de aici si motivul pt. care am intrebat .Val Pangica scrie:Corect - ca doar vorbim de un concurs !Tilea Gabriel scrie:@ VAL
stai sa vedem daca am inteles intai , ai vrut sa spui ca in Bucuresti sunt 50 % din pescarii de crap de competitie ( care participa la concursuri in mod regulat ) nu in general pescarii de crap , nu ? Banuiesc , sau ?