Mi se pare mie, sau avea o problema cu buza inferioara crapul tau?
Belgia 2008
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Salut Tibitibi micu scrie:Bravo, frumos animal....dar as avea si eu o intrebare...am observat ca mergi la pescuit in acelasi loc ,de obicei, poti sa-mi dai detalii despre cum o abordezi,adica in functie de temperatura,vant .ploaie, anotimp...etc, schimbi strategie, montura? mersi anticipat ptr. raspuns
![]()
pescuiesc dupa cum prind loc
iata inca o scurta iesire (3 ore) pe o alta balta in care am avut 8 trasaturi si am luat 6 crapi(ciortani)
am avut soare si am profitat sa bag o lanseta in mal la cca 2-3 m adancime de unde am scos 5 din 6 crapi
,am profitat si am facut cateva incercari in sensul ca am bagat snowman la o lanseta si la alta monster crab,la snowman am avut 6 trasaturi la monster crab doar 2(inca devreme pt astea)
,snowman am folosit b&b(flash-baits) again cu succes de 14 mm,monster crabul au avut 20 mm si in ultimul rand iar pelete am folosit de 11 mm,iata cateva poze
,ultima poza o sa vedeti ca am prins un crap de coada
,vi sa intamplat asa ceva pana acum ??
,cel mai mare a avut 8 kg

am avut soare si am profitat sa bag o lanseta in mal la cca 2-3 m adancime de unde am scos 5 din 6 crapi

Ultima oară modificat 22 Ian 2008 20:42 de către Razvan.D, modificat 1 dată în total.
nimik special,doar ca imi place sa le dau niste culori diferite ,cum apa era tulbure mi-am facut cateva bile cu,culori diferite una roz si alta rosiecarprom scrie:Bravo Razvane,
de ce este bila de jos asa rosiatica, ce ai experimentat ???