Salutari la toata lumea!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Salutari la toata lumea!
Ma numesc crainic razvan si sunt din cluj-napoca ,pasiunea mea pt pescuitu la crap a inceput in 2007 cunoscand un pescar dupa mine poate cel mai bun si priceput pe nume matrix.Urmarindul de aproape a inceput sa iubesc acest sport si sa invat multe mi-am luat de toate aprope barcuta de nadit bete huse cort calige nu mai enumar ca umplu foaia.Sper ca 2008 sa imi aduca multe satisfacti la pescuitu la crap precum si voua .Fire intinse ca cablurile de tensiune!
- boosterman
- veteran
Bine ai venit printre noi.
Cu pasiune si cu rabdare poti avea mari satisfactii. Baga la cap si incearca sa intelegi in primul rand de ce se face asa si nu altfel, nu lua totul ca bun fara sa intelegi de ce!
Gandirea si intelegerea tuturor situatiilor aparute intr-o partida de pescuit iti poate da cele mai mari satisfactii si pana la urma cred ca la asta se reduce pescuitul la crap.
Fir intins si satisfactii mari in 2008.
Cu pasiune si cu rabdare poti avea mari satisfactii. Baga la cap si incearca sa intelegi in primul rand de ce se face asa si nu altfel, nu lua totul ca bun fara sa intelegi de ce!
Gandirea si intelegerea tuturor situatiilor aparute intr-o partida de pescuit iti poate da cele mai mari satisfactii si pana la urma cred ca la asta se reduce pescuitul la crap.
Fir intins si satisfactii mari in 2008.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
Deci cu alte cuvinte, totul se face cu o anumita logica si explicatie, nu la intamplare.florioro scrie: Baga la cap si incearca sa intelegi in primul rand de ce se face asa si nu altfel, nu lua totul ca bun fara sa intelegi de ce!
Cine poate sa inteleaga si sa puna in practica chestia asta, va avea rezultate pe masura.
Welcome to CARP ZONE !
Ultima oară modificat 25 Ian 2008 11:50 de către M@tr|X|, modificat 1 dată în total.
Razvan Grindean
- carp addicted-
- carp addicted-
- radumatica
- veteran
- apetrea adrian
- senior member