Leadcore
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
George-Alexandru
- senior member
Re: Leadcore
Eu am luat recent Catch de la Prowess, de 35 lb, mi se pare de exceptie fata de Korda, de ex; Miezul de la Korda se rupe dupa 7-8 indoiri succesive, asta rezista la peste 20. In apa inca nu l-am probat, dar nu vad nici un motiv sa nu faca fata. A fost 31 RON/10m.boosterman scrie:Ce marca de leadcore o considerati ca fiind cea mai fiabila:
ESP, Korda, Fox, etc?
Si apropo de lead-core: am pierdut croseta aia minuscula ce-am primit-o la Korda, iar Prowess nu are. Se gasesc de cumparat separat? Sau merge sa folosesc un ac de cusut mare?
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
Primu-l lead core care l-am folosit a fost Sufix a fost ok,cutoate ca multi spuneau ca este 0,anul trecut am folosit si Fox si cel de-la Korda un sezon itreg nu am vazut nici o diferenta intre ele nu s-a rupt la nici unul maduva.Cel de la Korda mi s-a parut mai ok,este mult mai moale maduva si tesatura exterioara mai buna nu se scamoseaza deloc,dar infine nu contest cea ce spuneti voi este doar parerea mea si nu trebuie s-o loati de buna.
- Dan Pop-Coman
- veteran
Daca montura se afla la o distanta mare de mal sta,iar daca pescui aproape, nu ai pt. ce sa-ti ti betele asa ridicate pe o apa libera.Daca ai agataturi,vegetatie,ti betele ridicate si nu mai ai nevoie de lead core,pt ca crapul nu se va speria intr-o apa plina de trestii si vegetatie de un fir de mono.
- Dan Pop-Coman
- veteran
Referitor la distanta de aruncare intre o montura cu lead core si una cu anti-tangle,am citit acum ceva timp un articol a lui Mark Hutchinson,daca nu ma insel in care spunea ca o montura cu anti-tangle va bate intotdeauna mai departe ca si una cu lead-core.Eu nu am testat pt. ca daca pescuiesc la distante mai mari de 70-80 metri,nu mai arunc si-mi plantez cu barca.
- boosterman
- veteran
-
George-Alexandru
- senior member
- boosterman
- veteran
http://www.xxx.ro/produse/172/pag/1/10/leadcore.html
sau
http://www.totalfishing.ro/starbaits-le ... -1671.html
Practic intrebarea este: Exista diferente majore intre leadcore privind cele doua tipuri de miez sau fiecare se foloseste in cazuri diferite?
sau
http://www.totalfishing.ro/starbaits-le ... -1671.html
Practic intrebarea este: Exista diferente majore intre leadcore privind cele doua tipuri de miez sau fiecare se foloseste in cazuri diferite?
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.
- boosterman
- veteran
Cositorul ... cositoresteGeorge-Alexandru scrie:la sufix miezul este fludor,poti cositorii cu elboosterman scrie:Totusi a folosit cineva cele doua tipuri de leadcore, cu plumb si cu aluminiu?
Este vreo diferenta intre ele? Modul de asezare pe substrat, in timpul aruncarii, etc?
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.