Leadcore

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 18 Feb 2008 00:18

in ce loc se rupe maduva si care este motivul pt care crezi ca se rupe?
APCR-CS CARPZONE

teacher64
veteran

Re: Leadcore

Mesaj de teacher64 » 18 Feb 2008 07:05

boosterman scrie:Ce marca de leadcore o considerati ca fiind cea mai fiabila:
ESP, Korda, Fox, etc?
Eu am luat recent Catch de la Prowess, de 35 lb, mi se pare de exceptie fata de Korda, de ex; Miezul de la Korda se rupe dupa 7-8 indoiri succesive, asta rezista la peste 20. In apa inca nu l-am probat, dar nu vad nici un motiv sa nu faca fata. A fost 31 RON/10m.
Si apropo de lead-core: am pierdut croseta aia minuscula ce-am primit-o la Korda, iar Prowess nu are. Se gasesc de cumparat separat? Sau merge sa folosesc un ac de cusut mare? :roll:
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 18 Feb 2008 07:28

Primu-l lead core care l-am folosit a fost Sufix a fost ok,cutoate ca multi spuneau ca este 0,anul trecut am folosit si Fox si cel de-la Korda un sezon itreg nu am vazut nici o diferenta intre ele nu s-a rupt la nici unul maduva.Cel de la Korda mi s-a parut mai ok,este mult mai moale maduva si tesatura exterioara mai buna nu se scamoseaza deloc,dar infine nu contest cea ce spuneti voi este doar parerea mea si nu trebuie s-o loati de buna.

markel
junior member

Mesaj de markel » 18 Feb 2008 08:04

Kryston.
In legatura cu plierea perfecta pe substrat, dupa ce firul e cu swingerul pe el, tensionat, leadul (de oricare o fi el ) sta oare perfect pe substrat?(bateria de bete sa fie si in pozitie antiaeriana).

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 18 Feb 2008 10:54

Daca montura se afla la o distanta mare de mal sta,iar daca pescui aproape, nu ai pt. ce sa-ti ti betele asa ridicate pe o apa libera.Daca ai agataturi,vegetatie,ti betele ridicate si nu mai ai nevoie de lead core,pt ca crapul nu se va speria intr-o apa plina de trestii si vegetatie de un fir de mono.

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 18 Feb 2008 11:03

Referitor la distanta de aruncare intre o montura cu lead core si una cu anti-tangle,am citit acum ceva timp un articol a lui Mark Hutchinson,daca nu ma insel in care spunea ca o montura cu anti-tangle va bate intotdeauna mai departe ca si una cu lead-core.Eu nu am testat pt. ca daca pescuiesc la distante mai mari de 70-80 metri,nu mai arunc si-mi plantez cu barca.

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 20 Feb 2008 09:57

Totusi a folosit cineva cele doua tipuri de leadcore, cu plumb si cu aluminiu?
Este vreo diferenta intre ele? Modul de asezare pe substrat, in timpul aruncarii, etc? :idea:
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 20 Feb 2008 11:13

boosterman scrie:Totusi a folosit cineva cele doua tipuri de leadcore, cu plumb si cu aluminiu?
Este vreo diferenta intre ele? Modul de asezare pe substrat, in timpul aruncarii, etc? :idea:
care sunt cu plumb si care cu aluminiu?

la sufix miezul este fludor,poti cositorii cu el :D
APCR-CS CARPZONE

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 20 Feb 2008 11:59

http://www.xxx.ro/produse/172/pag/1/10/leadcore.html :idea:
sau
http://www.totalfishing.ro/starbaits-le ... -1671.html :idea:

Practic intrebarea este: Exista diferente majore intre leadcore privind cele doua tipuri de miez sau fiecare se foloseste in cazuri diferite? :shock:

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 20 Feb 2008 12:04

George-Alexandru scrie:
boosterman scrie:Totusi a folosit cineva cele doua tipuri de leadcore, cu plumb si cu aluminiu?
la sufix miezul este fludor,poti cositorii cu el :D
Cositorul ... cositoreste :oops: , fludorul....e altceva :oops:

Scrie răspuns